Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ:Δεν θέλει ο κ.Κασιμάτης νομική στήριξη από το δήμο οικονομικά αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
19/12/2017

Δεν θέλει ο κ.Κασιμάτης νομική στήριξη από το δήμο οικονομικά αναξιοπαθούντων συμπολιτών μας.

Την ανάλγητη , αλαζονική και καθεστωτική νοοτροπία που τους διακατέχει έδειξαν ακόμη μια φορά ο δήμαρχος Κορυδαλλού , Σταύρος Κασιμάτης και η παράταξή του .
 
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου αρνήθηκαν κατηγορηματικά να συζητηθεί η πρόταση του επικεφαλής της παράταξης “ Δήμος για Όλους “ , Γιώργου Δημόπουλου , να αναλάβει ο δήμος με τους δικηγόρους του , τη νομική στήριξη των αναξιοπαθούντων οικονομικά πολιτών που κινδυνεύει να κατασχεθεί ή να βγει στο “σφυρί”  το σπίτι τους.

  Στην αρχή, ο Δήμαρχος και ο κ. Μερεντίτης , ο οποίος  με την  στάση του προφανώς  θεωρεί ότι  είναι πρόεδρος μιας παράταξης και όχι όλου του Δημοτικού Συμβουλίου,  προσπάθησαν να αποτρέψουν τη συζήτηση του θέματος με ειρωνείες , γελάκια και γενικότερα με μια απαξιωτική συμπεριφορά .

Μη μπορώντας όμως να κάμψουν την αποφασιστική επιμονή του κ. Δημόπουλου  για ανάδειξη του θέματος και λήψη σχετικής απόφασης , προέβησαν στην  επαίσχυντη και βαθύτατα αντιδημοκρατική ενέργεια να του κλείσουν το  μικρόφωνο και να του αφαιρέσουν το λόγο.

  Η δημοτική παράταξη “ Δήμος για Όλους”  καταγγέλλει στους πολίτες του Κορυδαλλού  την πράξη αυτή του κ. Μερεντίτη στην οποία προέβη μετά από εντολή του κ. Κασιμάτη, αποδεικνύοντας ότι είναι ένα πειθήνιο όργανό του .

 Επίσης καλεί όλες τις δημοτικές παρατάξεις να στηρίξουν το αίτημα της και να αποκρούσουν τις αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις της αλαζόνας διοίκησης Κασιμάτη.



Γραφείο Τύπου
«Δήμος Για Όλους»