Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Κλείνουν Και Ξηλώνουν Με Απόφαση Κασιμάτη Όλες Τις Παιδικές Χαρές







15/7/2017

Πάρα πολύ ακριβά πληρώνει καθημερινά ο Κορυδαλλός την αδιαφορία και ανικανότητα της διοίκησης Κασιμάτη. Με απόφαση του ίδιου και του αντιδημάρχου κ. Καλούδη, ΚΛΕΙΝΟΥΝ και ΞΗΛΩΝΟΝΤΑΙ όλες οι παιδικές χαρές του δήμου ως ακατάλληλες και επικίνδυνες, ακόμη και η πρόσφατα κατασκευασμένη και πολυδιαφημιζόμενη παιδική χαρά της πλατείας Μέμμου.

Έτσι λοιπόν ο Κορυδαλλός γίνετε η μοναδική πόλη σε όλη την χώρα που δεν θα έχει πλέον ΟΥΤΕ ΜΙΑ παιδική χαρά. Μοναδική αιτία για την τραγική αυτή εξέλιξη είναι η παντελής ανικανότητα του Δήμαρχου και του επιτελείου του.
Αλήθεια ο κ. Κασιμάτης, δεν μπορεί να διαθέσει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ να πιστοποιηθούν οι παιδικές χαρές ως ασφαλείς, όπως κάνουν όλοι οι δήμοι της χώρας; Μιας όπου βρεθεί και όπου σταθεί διατυμπανίζει ότι έχει εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο του δήμου.

Η παράταξη “Δήμος για όλους” τον Οκτώβριο του 2016, είχε καταγγείλει την εγκληματική, για τα παιδιά μας αδιαφορία αυτής της διοίκησης. Παρά τις διαβεβαιώσεις των υπευθύνων για επίλυση του προβλήματος δεν έκαναν κάτι ώστε να αποτρέψουν το κλείσιμο των παιδικών χαρών, σήμερα για πολλοστή φορά δυστυχώς  δικαιωνόμαστε.

Αγαπητοί συμπολίτες

Είναι πλέον φανερό ότι όσο ο κ. Κασιμάτης και οι συνεργάτες του παραμένουν στο τιμόνι του δήμου μας, ο Κορυδαλλός θα βυθίζεται όλο και περισσότερο, οικονομικά, πολιτισμικά και κοινωνικά!

Υ/Γ  Από ότι διακρίνουμε το έγγραφο το είχαν συντάξει  από της 3/5/2017, γιατί κοινοποιείτε στης 12/7/2017;

Δήμος Για Όλους

Δημόπουλος Γιώργος



 Η απόφαση του αντιδημάρχου για διακοπή και αποξήλωση των παιδικών χαρών του δήμου μας.


 Οκτώβριος 2016 η παράταξη μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.