Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Χάσαμε το ΜΕΤΡΟ …υπομονή για το 2022!!



Μπορεί το ΜΕΤΡΟ να έρθει στον Πειραιά το 2022 και στην πόλη μας το 2019 και βάλε, ενώ η σύμβαση προέβλεπε ότι το έργο θα είχε ολοκληρωθεί από τον Αύγουστο του 2017, αλλά  η Δημοτική μας… Αρχή, όλως παραδόξως,  ζητωκραυγάζει για αυτό!!

Αντί να βρίσκεται δηλαδή σε περίσκεψη, που δεν έχει κάνει το ελάχιστο για να αμβλύνει την καθυστέρηση του έργου, ούτε καν μια ανακοίνωση δεν είχε βγάλει για το πρόβλημα, παρόλο που διαρκώς η παράταξή μας  αναδείκνυε το θέμα και την σοβαρότητά του, ο Δήμαρχος κ. Κασιμάτης διάλεξε να συμμετέχει σε φωτογραφίσεις  και «φιέστες»  που αν μη τι άλλο, προσβάλλουν την νοημοσύνη των συμπολιτών μας.

Ίσως να θεωρεί επιτυχία, ότι πρέπει οι Κορυδαλλιώτες να κάνουν υπομονή άλλα πέντε χρόνια μέχρι το 2022 τουλάχιστον,  για να πηγαίνουν με το ΜΕΤΡΟ στον Πειραιά!

Έχουν χάσει τελείως το μέτρο!!! Όλες αυτές όμως οι παραλείψεις κι οι καθυστερήσεις επιβαρύνουν και δυσκολεύουν τη ζωή των πολιτών και υποβαθμίζουν την πόλη.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα μιας Δημοτικής αρχής που βρίσκεται σε παρακμή ,συμπαρασέρνοντας μαζί της μια ολόκληρη πόλη και τους δημότες της.





                                                                         

                                                                                                  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ