Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΜΕΜΟΥ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ


Ένα από τα παλαιότερα δένδρα στην πλατεία Μέμου, ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, παραδόθηκε στις φλόγες από άγνωστο λόγο. Το εν λόγω πεύκο είναι από τα ιστορικότερα δένδρα της πλατείας , θυμίζοντας μας παλιές εποχές.
 Μέλη της παράταξης μας, βρίσκονταν στην πλατεία, και καταγράψαν την φωτιά καθώς και την κατάσβεση από την πυροσβεστική. Να σημειωθεί οτι το πυροσβεστικό όχημα επενέβη ταχύτατα.

Παρακαλούμε τους υπεύθυνους της Δ/ΣΗΣ Πρασίνου του Δήμου Κορυδαλλού να παρέμβουν άμεσα για την διάσωση του. 


Παραθέτονται εικόνες και βίντεο.










Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

Παραίτηση Γ. Χρυσάγη


26/10/2016



Στις 18/10/2016 παραιτήθηκε από Δημοτικός Σύμβουλος ο κ. Γιάννης Χρυσάγης. Στην παραίτησή του αναφέρεται, ότι για καθαρά προσωπικούς λόγους, αναγκάζεται να παραιτηθεί της ιδιότητας του Δημοτικού συμβούλου.
Αισθανόμαστε ως παράταξη την υποχρέωση, να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. Γ. Χρυσάγη για την προσφορά του, σε όλη τη διαδρομή της παράταξης, αλλά κι ιδιαίτερα, γιατί, όπως δήλωσε, θα συνεχίσει να είναι αρωγός και συνοδοιπόρος στον αγώνα μας, για μια αυτοδιοκητική αλλαγή, που θα δώσει νέα πνοή στο Δήμο μας και θα προάγει τον συνδημότη στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος κάθε πρωτοβουλίας μας και δράσης.
Είναι τιμή μας που επέλεξε ένας τέτοιος καλλιεργημένος και επιτυχημένος επιστήμονας και επιχειρηματίας, να δώσει την μάχη στο πλευρό της παράταξής μας και ειδικότερα να εμπιστευτεί τον επικεφαλής της, τον κ. Γιώργο Δημόπουλο, στον οποίο και δεσμεύτηκε προσωπικά, να στηρίζει δίνοντας τον κοινό αγώνα, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της παράταξής μας «Δήμος για Όλους».


Γραφείο Τύπου

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ τεύχος 3o



 Το ΤΡΙΤΟ τεύχος της εφημερίδας μας κυκλοφόρησε!Έτσι λοιπόν πριν την πάρετε στα χέρια σας ξεφυλλίστε  την ηλεκτρονικά!

Kάντε απλώς κλικ στην εικόνα!