Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016

Συγκέντρωση Τροφίμων




23/2/2016

Η Δημοτική μας παράταξη δεν θα μπορούσε να μείνει απαθής μπροστά στα προβλήματα που προέκυψαν για πολλούς συνανθρώπους μας εξαιτίας των συνθηκών της οικονομικής κρίσης. Για το λόγο αυτό, ακολουθώντας την πρωτοβουλία και σε συνεργασία με τον Ιερό Ναό ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Κορυδαλλού, που σιτίζει καθημερινά δεκάδες συνανθρώπους μας ΚΑΛΟΥΜΕ να βοηθήσετε με τη συνεισφορά σας στη συγκέντρωση τροφίμων παντός είδους (κυρίως οσπρίων) έτσι ώστε να συμβάλουμε κι εμείς στην καθημερινή σίτιση των συνανθρώπων μας μέσω του Ιερού Ναού.

 Η συγκέντρωση των τροφίμων θα γίνεται μέχρι το Πάσχα στα γραφεία του συνδυασμού μας Γρ Λαμπράκη . 240 Κορυδαλλός, (μπροστά από το νέο Δημαρχείο)

 Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή και ώρες 10.00 – 13.00 & 18.00 – 20.00.

 Επικοινωνία: Θεοφιλίδης Φίλιππος     τηλ:697 7212 413
                      Οικονομάκη Ασπασία    τηλ:694 531 6900
                      Μαριολη Αναστασια      τηλ:698 015 1350
                      Στεφανιδου Μαρια         τηλ:698 508 2742



Ο επικεφαλής της παράταξης
Δημόπουλος Γιώργος  

Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Αδιαφορία Της Διοίκησης Κασιμάτη Για Το Σχιστό Κορυδαλλού.





16/2/2016

Την Τεταρτη 3/2/16 συμμετείχαμε στην συνεδρίαση τηs διαπαραταξιακής επιτροπής Περιβάλλοντος με τη Δημοτική αρχή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας στο Σχιστό Κορυδαλλού, σχετικά με την παραβατικότητα που παρουσιάζεται στην περιοχή, καθώς και την αυθαίρετη δόμηση και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος.
Τον Συνδυασμό μας εκπροσώπησαν οι : Θεοφιλίδης Φίλιππος και Παπαποστόλου Ελένη. Στο κάλεσμα αυτό, όμως, δεν ανταποκρίθηκαν οι κάτοικοι του Σχιστού, παρόλο που καλέστηκαν κι η μη συμμετοχή τους, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός τους, οφείλεται στην επανειλημμένη και προκλητική αδιαφορία της δημοτικής αρχής απέναντι στις συνεχείς οχλήσεις των κατοίκων, προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής. Χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των δημοτών στο Σχιστό κ. Ν. Κοπαλάς δήλωσε: ''ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ!! ΈΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ!!.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή αδυνατεί να πάρει πρωτοβουλίες που θα δίνουν διέξοδο στα προβλήματα των κατοίκων κινητοποιώντας όλους τους αρμόδιους φορείς που έχουν ευθύνη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, κάθε μέρα που περνάει, τα προβλήματα να διογκώνονται, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο τη ζωή των κατοίκων.
Για άλλη μια φορά, λοιπόν, η δημοτική αρχή αποποιείται των ευθυνών της ρίχνοντας τα βάρη και τις ευθύνες σε άλλους ακολουθώντας την γνωστή πρακτική των τελευταίων χρόνων,ότι για όλα φταίνε οι άλλοι κι όχι οι ίδιοι.


Κατά την άποψή μας είναι μονόδρομος η σθεναρή αντίδραση του Δημοτικού συμβουλίου και των δημοτών απέναντι σε όσους αδιαφορούν κι εθελοτυφλούν στο μεγάλο αυτό πρόβλημα.
Σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοικοι του Σχιστού ότι η παράταξή μας τίθεται στο πλευρό τους και θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες.

Γραφείο Τύπου



Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Κοπή Πίτας Για Το 2016















1/2/2016

Τα μέλη του ‘’Δήμος Για Όλους’’ και ο επικεφαλής του Γιώργος Δημόπουλος, ευχαριστούμε για τη δίχως προηγούμενο προσέλευση των φιλών μας, που ήρθαν να γιορτάσουν μαζί μας την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Ο επικεφαλής του συνδυασμού στην ολιγόλεπτη ομιλία του, υπογράμμισε την ανάγκη στήριξης των παραγκωνισμένων οικονομικά από την κρίση συνανθρώπων μας και εξήγγειλε την συνέχεια δράσεων του συνδυασμού μας.
Χρόνια Πολλά λοιπόν και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο αυτόν το νέο κατά την πλειοψηφία κόσμο, που για άλλη μια χρόνια ήταν στο πλευρό μας.


Γραφείο Τύπου