Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2016

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ;



Ακόμα ένα Δημοτικό Συμβούλιο στο Δήμο Κορυδαλλού με ελάχιστη παρουσία δημοτών, εν αντιθέσει με τους περισσότερους  δήμους.  Φαινόμενο ανησυχητικό,  που επιδέχεται πολλών ερμηνειών και επιβάλλεται να μας απασχολήσει Όλους. Είναι αδιανόητο ένα συμβούλιο να αποφασίζει εν αγνοία των δημοτών.

 Μήπως βολεύει την Διοίκηση αυτή η κατάσταση;

Το Δημαρχείο μας είναι από τα πλέον σύγχρονα και οι εγκαταστάσεις ενδείκνυνται για την τοποθέτηση ,όχι μόνο μιας web κάμερας αλλά ολόκληρου εξοπλισμού, με μηδαμινό κόστος,  στην αίθουσα συνεδριάσεων. Με αυτόν τον εξοπλισμό οι Δημότες θα μπορούν να παρακολουθούν από τον υπολογιστή τους, κινητό τηλέφωνο,tablet κ.α, την συνεδρίαση του ΔΣ από όποιο σημείο βρίσκονται.

Το θέμα τείνει να υποβαθμιστεί από την παρούσα Δημοτική Αρχή.  Γιατί;

Από την μεριά της παράταξης μας <<Δήμος Για Όλους>> εδώ και καιρό μαχόμαστε για την ενημέρωση του συμπολίτη μας, για το τι αποφασίζεται και τι πράττεται μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και με αυτό το σκεπτικό στείλαμε επίσημη επιστολή στο πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου εδώ και εννιά μήνες (η επιστολή http://dimosgiaolous1.blogspot.gr/2016/03/style-definitions-table.html )  και δημοσιεύσαμε το θέμα στο έντυπο μας, αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω…

Θέλουν να κρύψουν κάτι;

Είναι δυνατόν να λαμβάνονται αποφάσεις χωρίς να τις γνωρίζει ο κάθε Κορυδαλλιώτης;


Εμείς δεν θα αφήσουμε αυτές τις τακτικές του φιμώματος να συνεχιστούν και απαιτούμε οι από εδώ και πέρα αποφάσεις να μην λαμβάνονται στο σκότος αλλά στο φώς οπού τα ηλεκτρονικά μέσα παρέχουν και ο σύγχρονος κόσμος ΑΠΑΙΤΕΙ.




Γραφείο τύπου