Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΘΕΟΦΙΛΙΔΗΣ!




Σήμερα , την 1/11/2016 ορκίστηκε  Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Κορυδαλλού ο Φίλιππος Θεοφιλίδης-στη θέση του παραιτηθέντος Γ. Χρυσάγη.

Ο Φίλιππος είναι προϊστάμενος επί πολλά χρόνια στο ταχυδρομείο Κορυδαλλού (επί της Αγ. Γεωργίου- Πλ. Ελευθερίας), καθώς  ενεργό και δυναμικό μέλος της Δημοτικής παράταξης μας «Δήμος για Όλους».

Γνωστός στην μεγάλη πλειοψηφία των συμπολιτών μας, ως άνθρωπος που έχει ως γνώμονα και προτεραιότητα στην καθημερινότητά του, την εξυπηρέτηση του κάθε συνδημότη πάντα με το χαμόγελο και την καλή του κουβέντα.
Χωρίς υπερβολή και χωρίς εξαίρεση οι συναλλασσόμενοι με το ταχυδρομείο, βρίσκουν στο πρόσωπό του, τον «δικό»τους άνθρωπο.

Στο σύνολό της η παράταξή μας νιώθει ιδιαίτερη τιμή και συγχαίρει τον Φίλιππo για τον νέο αυτοδιοικητικό ρόλο που αναλαμβάνει.

Είμαστε σίγουροι, πως θα συνεχίσει να μάχεται ακόμη πιο δυναμικά, υπερασπιζόμενος ατομικά και συλλογικά, τα δίκαια αιτήματα των συμπολιτών και εργαζομένων, για έναν Κορυδαλλό  που θα τους εξασφαλίζει την ποιότητα των υπηρεσιών που τους αξίζει. 

Είναι φανερό πως η ανανέωση κι ενίσχυση αυτή της πολιτικής φαρέτρας της παράταξής μας,  με τον νέο εκπρόσωπό μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, κ. Φίλιππo Θεοφιλίδη, θα δώσει νέα ώθηση και δυναμική.
Η αυτοδιοικητική πολιτική μας πορεία λοιπόν και δράση συνεχίζεται, εξελίσσεται κι αναδιοργανώνεται, διευρύνεται και αποκτά κάθε μέρα νέα Δυναμική και Παρουσία.

Γιώργος Δημόπουλος
Ο επικεφαλής της παράταξης
«Δήμος για Όλους»