Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Αδιαφορία Της Διοίκησης Κασιμάτη Για Το Σχιστό Κορυδαλλού.





16/2/2016

Την Τεταρτη 3/2/16 συμμετείχαμε στην συνεδρίαση τηs διαπαραταξιακής επιτροπής Περιβάλλοντος με τη Δημοτική αρχή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας στο Σχιστό Κορυδαλλού, σχετικά με την παραβατικότητα που παρουσιάζεται στην περιοχή, καθώς και την αυθαίρετη δόμηση και την υποβάθμιση του περιβάλλοντος.
Τον Συνδυασμό μας εκπροσώπησαν οι : Θεοφιλίδης Φίλιππος και Παπαποστόλου Ελένη. Στο κάλεσμα αυτό, όμως, δεν ανταποκρίθηκαν οι κάτοικοι του Σχιστού, παρόλο που καλέστηκαν κι η μη συμμετοχή τους, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός τους, οφείλεται στην επανειλημμένη και προκλητική αδιαφορία της δημοτικής αρχής απέναντι στις συνεχείς οχλήσεις των κατοίκων, προκειμένου να βρεθεί κάποια λύση στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της περιοχής. Χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των δημοτών στο Σχιστό κ. Ν. Κοπαλάς δήλωσε: ''ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ!! ΈΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ!!.
Η σημερινή Δημοτική Αρχή αδυνατεί να πάρει πρωτοβουλίες που θα δίνουν διέξοδο στα προβλήματα των κατοίκων κινητοποιώντας όλους τους αρμόδιους φορείς που έχουν ευθύνη. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, κάθε μέρα που περνάει, τα προβλήματα να διογκώνονται, δυσχεραίνοντας ακόμη περισσότερο τη ζωή των κατοίκων.
Για άλλη μια φορά, λοιπόν, η δημοτική αρχή αποποιείται των ευθυνών της ρίχνοντας τα βάρη και τις ευθύνες σε άλλους ακολουθώντας την γνωστή πρακτική των τελευταίων χρόνων,ότι για όλα φταίνε οι άλλοι κι όχι οι ίδιοι.


Κατά την άποψή μας είναι μονόδρομος η σθεναρή αντίδραση του Δημοτικού συμβουλίου και των δημοτών απέναντι σε όσους αδιαφορούν κι εθελοτυφλούν στο μεγάλο αυτό πρόβλημα.
Σε αυτόν τον αγώνα πρέπει να γνωρίζουν οι κάτοικοι του Σχιστού ότι η παράταξή μας τίθεται στο πλευρό τους και θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες.

Γραφείο Τύπου