Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

Προβλήματα Γηπέδων Ασύλου







               28 Σεπτεμβρίου 2015
κύριε Δήμαρχε,
Με την παρούσα επιστολή σας διαβιβάζουμε τις έντονες διαμαρτυρίες παιδιών και γονέων, καθώς και τις δικές μας, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με τα γήπεδα ποδοσφαίρου στην περιοχή του Ασύλου, ακριβώς πίσω από το στολίδι της πόλης μας το Δημαρχείο. Φυσικά ο χαρακτηρισμός «πρόβλημα» είναι επιεικής διότι έχει γίνει εφιάλτης για εκατοντάδες παιδιά και τις οικογένειες τους, που συμμετέχουν και αθλούνται καθημερινά στα γήπεδα αυτά.
Κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου και ζητούμε την άμεση παρέμβασή σας, ώστε να μην φτάσουμε σε σημείο να δούμε σε τόσο μικρές ηλικίες ανεπανόρθωτους τραυματισμούς και παιδιά να σταματούν τον αθλητισμό, λόγω του δραματικά κακού αγωνιστικού χώρου.
- Εκτεθειμένα σύρματα και σίδερα από την χαλασμένη περίφραξη και τους γκρεμισμένους πάγκους,
-  σχοινιά που κρέμονται μέσα στα γήπεδα και
-  τάπητες που δεν αρμόζουν σε αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου μας
Όλα αυτά φτιάχνουν ένα εφιαλτικό σκηνικό για τους νεαρούς αθλητές και δεν προάγουν, σε καμία περίπτωση, το αθλητικό πνεύμα που είμαστε υποχρεωμένοι να παρέχουμε απλόχερα ως Δήμος, στους μικρούς δημότες μας και τις οικογένειες τους.
Μαζί με την ανωτέρω επιστολή σας επισυνάπτουμε και ορισμένες φωτογραφίες για να σας  γίνει γνωστό το μέγεθος του προβλήματος και ευελπιστούμε στην άμεση επίλυση του.
Ο Επικεφαλής του Συνδυασμού
        Δήμος για όλους

    Δημόπουλος Γιώργος

























Ανάδειξη Προβλημάτων

            

    28 Σεπτεμβρίου 2015


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ως συνδυασμός έχουμε υποχρέωση να αναδεικνύουμε και να προωθούμε τα προβλήματα του Δήμου μας, προς κάθε κατεύθυνση και με οποιονδήποτε τρόπο, με βασικό σκοπό την επίλυσή τους.
Έτσι λοιπόν είμαστε στην διάθεση κάθε φορέα, δημότη και εργαζόμενου να αναλάβουμε εμείς αυτή τη πρωτοβουλία, με απόλυτη διακριτικότητα, κάθε Δευτέρα – Τετάρτη και Παρασκευή, από τις 6μμ έως τις 9μμ, στα γραφεία του Συνδυασμού μας, Γρ. Λαμπράκη 240 (πρώην γραφεία Δημοτικής Αστυνομίας και Τμήματος Αλλοδαπών), e-mail: dimosgiaolous@yahoo.gr και στα τηλ.: 2104957766, 6977290170.

Ο Επικεφαλής Του Συνδυασμού
Δήμος Για Όλους
Γιώργος Δημόπουλος

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Δολοφόνοι και με την συγκατάθεση τους





18/9/2015


Η πολιτική ανάληψη της δολοφονίας ενός νέου ανθρώπου, του γείτονα μας, του Παύλου, από το  ναζιστικό,  πλέον και με την βούλα,  κόμμα της χρυσής αυγής, αποκελυφώνει την πραγματική ταυτότητα  αυτής της δήθεν πολιτικής , συμμορίας μισανθρώπων.
Η ανάληψη αυτής της δολοφονίας μέσω της κάλυψης-απόκρυψης , υπό τον όρο ‘’πολιτική’’, υποδηλώνει τα προς πραγματοποίηση σχέδια τους , σε περίπτωση της περεταίρω  ενδυνάμωσης τους στις ερχόμενες εκλογές. Βέβαια το θέμα δεν είναι η απλή απαξίωση τους, αλλά ο αμέσως ξεριζωμός ρατσιστικών νοοτροπιών από τις γειτονίες μας.

Τώρα έγινε πολιτική ανάληψη μιας δολοφονίας, λόγω μη πολιτικής ταύτισης ενός νέου άνθρωπου, με τα πολιτικά πιστεύω ενός κόμματος. Στην περίπτωση της εθελοτυφλίας μας, αύριο οι δολοφονίες θα πληθύνουν, για το ‘’γενικό καλό’’…


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ