Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Όχι η Δίκη της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό!

16/4/2015

Ο Δήμος Για Όλους καλεί τα μέλη του και όλους τους πολίτες του Κορυδαλλού, την Δευτέρα 20 Απριλίου και ώρα 8:30 π.μ, να συμμετέχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από την δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού, με αίτημα να μην  διεξαχθεί η  δίκη της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό.

Θα πρέπει όλοι μαζί να αποτρέψουμε να συμβεί αυτό το γεγονός  στην πόλη μας.

Άμεση καταδίκη κάθε φασιστικού μορφώματος!

Μακριά η δίκη από τα σχολεία, τα γυμναστήρια, τους παιδικούς σταθμούς της πόλης μας!


Γραφείο Τύπου

Παρασκευή 10 Απριλίου 2015

Χρόνια Πολλά Καλή Ανάσταση!



10/4/2015

Ο Γιώργος Δημόπουλος και ο συνδυασμός Δήμος Για Όλους, ευχόμαστε από καρδιάς σε όλο το κόσμο το Φως της Ανάστασης να χαρίζει ελπίδα, αδελφοσύνη, αισιοδοξία και η αλληλεγγύη ας καθοδηγεί την κάθε σκέψη μας για να βλέπουμε πίσω με κατανόηση, μπροστά με ελπίδα, γύρω μας με αγάπη!


 Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Γραφείο Τύπου

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Στο πλευρό των εργαζομένων στον Σκαραμαγκά!





6/4/2015


Τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, μια από τις ελάχιστες τελευταίες επιχειρήσεις βαριάς βιομηχανίας στη χώρα μας, αντιμετωπίζουν μια διαρκή υποτίμηση της δουλειάς τους.

Αρκετοί συμπολίτες μας, εργαζόμενοι στα ναυπηγεία αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης, αφού για ακόμη μια φορά οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι!!
Η δημοτική μας παράταξη «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στέκεται αλληλέγγυα στον αγώνα των εργαζομένων των ναυπηγείων και συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα τους συνυπογράφοντας το αίτημα τους για δουλειά με αξιοπρέπεια.

Απαιτούμε από τη σημερινή κυβέρνηση να απαντήσει:
1)              Τι θα γίνει μετά την ολοκλήρωση της κατασκευής των υποβρυχίων.
2)              Πώς θα αντιμετωπιστεί το βασικό πρόβλημα που έχει προκύψει με την Ε.Ε. σχετικά με την απαγόρευση κατασκευής πλοίων ξένων πολεμικών ναυτικών.
3)              Τι προβλέπεται για τις εμπορικές δραστηριότητες του Ναυπηγείου.
4)              Τι θα γίνει με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Ναυπηγείου; Δεν μπορεί να παραμένει ιδιοκτησία αυτού που οδήγησε το ναυπηγείο στη σημερινή άθλια κατάσταση.
5)              Τι θα γίνει με την καταβολή των δεδουλευμένων.

Απαιτούμε να δοθεί άμεσα οριστική βιώσιμη λύση στα προβλήματα του ναυπηγείου.


Γραφείο Τύπου

Πέμπτη 2 Απριλίου 2015

Στην Φυλακή Για Πάντα Οι Δολοφόνοι Της Χρυσής Αυγής!



2/4/2015

Ο συνδυασμός Δήμος Για Όλους με τους εκπροσώπους του ξανά μπροστάρης, για να διαδηλώσει και να φωνάξει ότι η Χρυσή Αυγή, είναι μια εγκληματική οργάνωση με νεοναζιστικά χαρακτηριστικά και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί από την ελληνική δικαιοσύνη.
Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις και απαιτούμε να γίνει άμεσα η δίκη, μακριά από τον Κορυδαλλό και τις γειτονιές του Πειραιά.

Μακριά από τον τόπο του εγκλήματος! 


Γραφείο Τύπου