Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Ευχές για τον Αγιασμό




11/09/2014

Σε όλα τα παιδιά που σήμερα ξεκινούν την νέα σχολική τους χρονιά, ευχόμαστε καλή πρόοδο, φώτιση και αξιοποίηση στο έπακρο όλων των γνωστικών δυνατοτήτων τους, για μια επιτυχημένη μορφωτικά χρονιά.
 Αλλά και σε όλους τους γονείς που συμπαραστέκονται και υποστηρίζουν τη μόρφωση των παιδιών τους, ευχόμαστε να θέτουν πάντα προτεραιότητά τους την διεκδίκηση κι εξασφάλιση εκείνων των συνθηκών στην παιδεία, που θα  ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους για το μέλλον των παιδιών τους.
Σε αυτόν ακριβώς τον αγώνα θα μας βρουν αρωγούς και συμπαραστάτες τους ως παράταξη,  καταβάλλοντας κάθε προσπάθεια, να εισακουστούν τα δίκαια αιτήματά μας, για μια παιδεία αντάξια των παιδιών μας.

«Δήμος Για Όλους»

Δημοτική Παράταξη Κορυδαλλού

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ανακοίνωση του συνδυασμού "Δήμος Για Όλους"



09/09/2014

Μετά τα καλοκαιρινά γεγονότα στο Δήμο μας, όπως το κλείσιμο του Βρεφικού Σταθμού και του Κέντρου Απασχόλησης ΑΜΕΑ, που έγιναν χωρίς κανένα λόγο και παρόλο που  χρηματοδοτούνταν από το ΕΣΠΑ, όπως και την κατάργηση της Δημοτικής Επιχείρησης, που συνολικά οδήγησαν στην ανεργία περίπου 25 οικογένειες και τα οποία η παράταξή μας τα ανέδειξε και τα κατήγγειλε, κοντά σε αυτά έρχεται τώρα να προστεθεί κι ένα ακόμη γεγονός με διαστάσεις «σκανδάλου».
Τελευταία ακούγεται ιδιαίτερα στο Δήμο μας πως υπάρχουν πλαστά πτυχία κι όχι μόνο, ακόμα και εργαζομένων που κατέχουν καίριες θέσεις. Για αυτόν ακριβώς το λόγο και κατά την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28/08/2014 ο επικεφαλής του Συνδυασμού κ. Γιώργος Δημόπουλος, έφερε στην επιφάνεια τον έλεγχο για πλαστά πτυχία που διενεργεί από την άνοιξη το Υπουργείο Εσωτερικών στο Δήμο μας και ζήτησε να πληροφορηθεί σχετικά με την πορεία του ελέγχου και τα όποια αποτελέσματά του. Ένα θέμα τόσο σημαντικό, για το οποίο, ωστόσο η Διοίκηση τηρεί «σιγή ιχθύος», ενώ το γνώριζε μήνες και μάλιστα και πριν από τις εκλογές.
Ζητήσαμε λοιπόν να έρθουν όλα στο φως και με σχετική μας αίτηση στις 4/09/2014 να ενημερωθούμε επακριβώς για τα εξής:
ü Ποιοι εργαζόμενοι βρέθηκαν με πλαστά πτυχία και τη θέση είχαν.
ü Πότε διαβιβάστηκαν τα αποτελέσματα του ελέγχου στο Δήμο μας από τα αρμόδια πανεπιστήμια. (Πρωτόκολλα- Ημερομηνίες)
ü Ποιες ενέργειες έγιναν από την Υπηρεσία μας μέχρι σήμερα.
ü Πότε ξεκίνησε ο έλεγχος κι αν έχει ολοκληρωθεί.

Είναι αδιαμφισβήτητο πως πρέπει όλες οι ενέργειες να έρθουν στο φως και να φανερωθεί η αλήθεια. Αυτήν υποσχεθήκαμε να υπηρετήσουμε στον πολίτη και θα φροντίζουμε σταθερά να τηρείται η διαφάνεια σε κάθε δημοτική υπόθεση και να ενημερώνεται για όλα πρώτα ο συνδημότης μας.
Θέλουμε να πιστεύουμε πως αυτό το αίτημά μας θα απαντηθεί και θα επιτευχθεί ο στόχος μας που είναι η τήρηση κάθε νομιμότητας και αξιοκρατίας στο Δήμο μας.

 «Δήμος Για Όλους»
Δημοτική Παράταξη Κορυδαλλού