Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Πρόσκληση για την Εργατική Πρωτομαγιά.



Οι αιματοβαμμένες εξεγέρσεις των εργατών του Σικάγου, το Μάη του 1886 σηματοδότησαν και όρισαν την Εργατική Πρωτομαγιά. Τιμάμε τους ήρωες της Εργατικής Τάξης που έπεσαν στον αγώνα για μια καλύτερη ζωή, για όλους τους ανθρώπους, για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο.
Στις μέρες μας, χρόνια μετά την εξέγερση των εργατών στο Σικάγο και την κατάκτηση με το αίμα τους εργατικών δικαιωμάτων βιώνουμε μια άνευ προηγουμένου επιστροφή, στην πριν της πρωτομαγιάς του 1886 εποχή.

Για αυτό λοιπόν, ο ενωτικός συνδυασμός "ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ" σας καλεί να συμμετέχετε μαζί μας στις εκδηλώσεις για την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ.

Συνάντηση στα γραφεία του συνδυασμού μας την Πέμπτη 1η του Μάη στις 9:30 π.μ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πρόγραμμα Συνδυασμού

Κάντε Κλικ στο εξώφυλλο για μεγέθυνση.



Δήλωση Στήριξης κ. Καλοπήτα Ιωάννη





29/04/2014

 Ήρθε η ώρα όλοι μαζί, ενωμένοι, ο καθένας και η καθεμία μας, να αγωνιστούμε με μεράκι για την πόλη μας.  Αυτός ο αγώνας θα πρέπει να ξεκινήσει από τις γειτονιές μας και τις τοπικές κοινωνίες. Είναι καθήκον όλων μας, να δραστηριοποιηθούμε ενεργά, για να φέρουμε την αλλαγή πρώτα στο δικό μας Δήμο και να ανθίσει πάλι το χαμόγελο αισιοδοξίας σε κάθε έναν πολίτη.
 Η ένταξη μου στο συνδυασμό «Δήμος για Όλους» με επικεφαλής τον Γιώργο Δημόπουλο είναι μεγάλη μου τιμή, γιατί βρίσκομαι γύρω από μια ομάδα ανθρώπων με κοινούς προβληματισμούς. Είναι νέοι, ικανοί, έμπειροι, με όραμα & όρεξη για δουλειά.
Αυτήν την περίοδο κατά την οποία οι ηθικές αξίες έχουν γκρεμιστεί, οι θεσμοί αμφισβητούνται και η οικονομική κρίση πλήττει όλες τις ελληνικές οικογένειες θεωρώ, ότι όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, θα πρέπει να ορθώσει το ανάστημά του, να αναλάβει δράση και να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο. Να συμβάλει στην δημιουργία ενός Δήμου με κοινωνική αλληλεγγύη.
Με όραμα και ελπίδα για μια καλύτερη ζωή στη πόλη μας , για εμάς και τα παιδιά μας,  σας  καλώ να στηρίξουμε και να εμπιστευτούμε όλοι μαζί τον Γιώργο Δημόπουλο,  τον συνδυασμό του και τους  καθόλα αξιόλογους συνεργάτες του στις επικείμενες εκλογές.


.      
ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π.Ο.Σ.Τ


Δήλωση Στήριξης κ. Αλευρόπουλου Ιωάννη




29/04/2014

Αν με ρωτήσετε, γιατί κατεβαίνω υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος θα σας απαντήσω:
«ο υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Γιώργος Δημόπουλος με έπεισε, πως δεν αναζητούσε, απλά ονόματα να γεμίσουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του, αλλά νέους με δυνάμεις, ικανούς να αφουγκράζονται τις ανάγκες των πολιτών του τόπου μας, που θα στέκονται δίπλα στα προβλήματα, αλλά και θα τα επιλύουν.
Ανθρώπους με φιλοδοξίες και όραμα. Αυτοί είμαστε. Όλοι μαζί για ένα δήμο που ονειρευόμαστε, έναν Δήμο Για Όλους.

Αλευρόπουλος  Ιωάννης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Ναυπηγός - Μηχανικός


Δήλωση Στήριξης κ. Θεοδώρου Σταυρούλας





Στην επαγγελματική μου διαδρομή βρέθηκα στις γειτονιές του Κορυδαλλού και γνώρισα πολλούς επαγγελματίες, αλλά και απλούς πολίτες.
 Έμαθα από αυτούς ,αλλά και σχημάτισα στην πορεία προσωπική εικόνα για τα προβλήματα και τις ανάγκες της πόλης.
 Σε όλη αυτήν τη διαδρομή, το όνομα του Γιώργου Δημόπουλου, ήταν ένα σημείο αναφοράς, ως του πολιτικού, ο οποίος ήταν δίπλα στο δημότη, βοηθώντας στην καθημερινότητα του, αλλά και ως του ανθρώπου, που με το όραμά του, συνέβαλλε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση σημαντικών έργων υποδομής για την ανάπτυξη της πόλης.
Θεωρώ ευτυχή συγκυρία το γεγονός ότι συναντηθήκαμε, συζητήσαμε και τελικά μου έκανε την τιμητική πρόταση να μετέχω στο ψηφοδέλτιό του.
  Είμαι βέβαιη ότι το αποτέλεσμα θα δικαιώσει την επιλογή μου.

                                                    
  ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

                                                  Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος     
Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Δήλωση Στήριξης κ. Μαριόλη-Κατσαβαρδάκου (Δανιήλ) Αναστασίας



29/04/2014

Φίλες και φίλοι,

 Κόντρα στην εποχή της απόλυτης αδράνειας, της απαξίωσης της  πολιτικής και των πολιτικών, αλλά και της μηδενιστικής λογικής που σήμερα βιώνουμε, αποφασίζω να διαφοροποιηθώ, να δράσω, να συμμετάσχω, να αγωνιστώ και  να προσπαθήσω για την πόλη μου.
Αντιλαμβάνομαι ότι δεν θα είναι εύκολο. Κατανοώ τις δυσκολίες του εγχειρήματος. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Δημόπουλος  κατάφερε να μου εμπνεύσει την σιγουριά και την εμπιστοσύνη. Γνωρίζω, παράλληλα, από τη μέχρι τώρα αυτοδιοικητική - πολιτική του πορεία και δράση, το ήθος, το χαρακτήρα, την εντιμότητα, την κατάρτιση και τη γενικότερη ποιοτική στάθμη του Γιώργου Δημόπουλου.
Επιλέγω συνειδητά, ηθικά και με παρρησία, την προσωπική συνδρομή και αρωγή μου στην προσπάθειά του, για την υλοποίηση του κοινού μας οράματος, για έναν Κορυδαλλό- Πρότυπο, οργάνωσης, αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνδημότη και στην συνδημότισσα.



ΜΑΡΙΟΛΗ -ΚΑΤΣΙΒΑΡΔΑΚΟΥ (ΔΑΝΙΗΛ) ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 9ου Δ.Σ.



          

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

82 Υποψήφιοι Στον Ίδιο Χώρο






27/4/2014

1η  συνεδρίαση και των 82 υποψηφίων σήμερα στα γραφεία του Δήμος Για Ολους. Μια συνεδρίαση που έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι ο Γιώργος Δημόπουλος και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι να δημιουργήσουν στην πόλη  έναν άνεμο νίκης και ένα αγωνιστικό ποτάμι όπου θα παρασύρει στο πέρασμά του όποιον προσπαθήσει να μπει εμπόδιο  στην ευημερία του τόπου μας.
Η ανανέωση και η φρεσκάδα των ανθρώπων του συνδυασμού υποσχέθηκε ότι δεν θα αφήσει τον Κορυδαλλό να ξαναγίνει χαμένη ευκαιρία.
Δεν θα ξαναφήσουμε κανέναν να παίξει με την τύχη αυτής της πόλης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ  

Τέλος 2ου κύκλου περιοδειών

























27/4/2014

Τέλος του 2ου κύκλου περιοδειών με την επίσκεψη του Συνδυασμού μας στον Άνω Κορυδαλλό και στο Σχιστό Κορυδαλλού.
 Όλο αυτό το διάστημα κάναμε γνωστή σε όλους τους κατοίκους της πόλης την επιστολή του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Δημόπουλου που μιλούσε για την θητεία του στο Δήμο και για την συμβολή που είχε στην προετοιμασία των μεγάλων έργων του Δήμου αυτήν την επταετία.
Συζητήσαμε μαζί τους για τους δύσκολους καιρούς που ζούμε,αλλά και για την ευκαιρία που δίνεται μέσα από την κρίση να αγωνιστούμε και να διεκδικήσουμε μια νέα δημοτική αρχή με πάθος και όρεξη για προσφορά.
 Μια νέα δημοτική αρχή της οποίας προτεραιότητα θα είναι η προώθηση της κοινωνικής συνείδησης,της αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού.

 Μια νέα δημοτική αρχή  που όλη της οι άνθρωποι θα παλεύουν για ένα Δήμο για όλους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Στήριξης κ. Γριβογιάννη Δήμητρας



                                                                                    

                      27/04/2014                    

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Σπούδασα και έζησα στην Σουηδία για δώδεκα χρόνια. Εργάστηκα στον δημόσιο φορέα υγείας της Στοκχόλμης για έξι χρόνια ως οδοντίατρος. Από προσωπικό ζήλο και ενδιαφέρον για τα κοινά μελέτησα την οργάνωση, τη δομή και τη λειτουργιά της σουηδικής κοινωνίας σε επίπεδο κοινότητας και κράτους. Διάβασα κοινωνιολογία, συμμετείχα ενεργά στις δραστηριότητες του σουηδικού δήμου όπου κατοικούσα, συναναστράφηκα ανθρώπους διαφορετικών πολιτικών παρατάξεων, θρησκειών και εθνικοτήτων.
Το 2008 επέστρεψα στην Ελλάδα  άνοιξα οδοντιατρείο και εργάζομαι ως ορθοδοντικός. Η καθημερινότητα μου ως μητέρα με τις δυσκολίες και τις αγωνίες για το αύριο του δικού μου παιδιού, η καθημερινή μου επαφή λόγω του επαγγέλματός μου με γονείς άλλων παιδιών και τα δικά τους προβλήματα, με φέρνει αντιμέτωπη με την υπαρκτή δυσαρέσκεια, την εύλογη αγανάκτηση και την απαισιοδοξία.
Επειδή το παρελθόν το έχουν γράψει άλλοι και το παρόν μας είναι σκληρό, αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά για να έχω εγώ και εσείς λόγο για το μέλλον. Στηρίζω λοιπόν τον υποψήφιο Δήμαρχο Κορυδαλλού Γιώργο Δημόπουλο γιατί είναι ο άνθρωπος που αυτόν τον λόγο μπορεί να τον κάνει πράξη.


ΓΡΙΒΟΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑ 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
ΕΙΔΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΟΣ
                                                                                                                                                                                         

Δήλωση Στήριξης κ. Κατηνιού Αθηνάς


27/4/2014

O βηματισμός προς τα μπρος μαζί με τον Γιώργο Δημόπουλο και τον συνδυασμό Δήμος Για Όλους δεν μπορεί παρά να έχει ως αφετηρία τη γειτονιά που μεγαλώσαμε, το δρόμο που περπατάμε καθημερινά, την πλατεία που αγαπάμε, το εμπορικό κέντρο που εμπιστευόμαστε. Έχω την τύχη να ζω σε έναν πανέμορφο και ευλογημένο τόπο και την ατυχία ο τόπος αυτός να έχει πέσει τα τελευταία χρόνια σε «λάθος χέρια»

 Ήρθε η ώρα όλοι μαζί, ενωμένοι, χωρίς κομματικούς χρωματισμούς, ο καθένας και η καθεμία μας, να αγωνιστούμε με μεράκι για τον τόπο που πονάμε.
 Ήρθε η ώρα που η δική μας γενιά θα πρέπει να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.
 Ήρθε η ώρα νέοι άνθρωποι με ιδέες, με γνώση, όραμα και χωρίς φόβο να παλέψουμε για τον τόπο μας. Για το μέρος  που αγαπάμε, που θέλουμε να αναπτύσσεται και  θέλουμε να κάνουμε όλους αυτούς που το  εγκατέλειψαν, να το  ξαναγκαλιάσουν.

 Είμαι ενεργός πολίτης,  μπορώ, θέλω και γνωρίζω, τι πρέπει να προσφέρω. Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα ο δήμος μας να πάει μπροστά και να απαντήσουμε στις προκλήσεις, γιατί πρέπει να γίνει πράξη η ανθρωποκεντρική πολιτική.


Ήρθε η ώρα να γίνει πράξη το σύνθημα μας…… ένας  ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!


Κατηνιού Αθηνά

Υπάλληλος Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων 

Δήλωση Στήριξης κ. Μαρκεζίνα Ελευθερίου


27/4/2014

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύει ο τόπος μας, αισθάνομαι την υποχρέωση να συμβάλω σε μια κοινή προσπάθεια, που ως μοναδικό στόχο έχει το συμφέρον του Δήμου μας.
Ένας σύγχρονος Δήμος, όπως αυτός του Κορυδαλλού οφείλει να είναι ανεξαρτήτου χρώματος και αντιπαραθέσεων. Τα προβλήματά του χρειάζεται να αντιμετωπιστούν σε κλίμα σύμπνοιας και η επίλυσή τους να είναι αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας.
Το ενδιαφέρον μας πρέπει να στραφεί σε αρετές όπως η δημοκρατία, η αλληλεγγύη, η ελπίδα, αλλά και σε πράξεις όπως η προστασία του περιβάλλοντος και η ανάπτυξη κάθε γωνιάς της περιοχής μας. Αυτά είναι τα κύρια στοιχεία που πρέπει να χαρακτηρίζουν τον Δήμο μας.

Η επίτευξη των παραπάνω μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο από ανθρώπους νέους, άφθαρτους στο χώρο της πολιτικής και χωρίς κομματική ταυτότητα, που τολμούν να ονειρευτούν, να καινοτομήσουν και να κάνουν υπερβάσεις. Από ανθρώπους που έχουν ως μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του τόπου τους και ως μοναδικό κίνητρο την αγάπη για την περιοχή τους και το όραμα να τη δουν να ευημερεί σε όλους τους τομείς.
Γνωστοποιώ την πρόθεση μου να συμμετέχω ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος την 18η Μαΐου στηρίζοντας τον κ. Γιώργο Δημόπουλο για δήμαρχό μας.

Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συνυποψήφιους, για έναν αγώνα που ως χαρακτηριστικό θα έχει την ευγενή άμιλλα και μόνο δημιουργικά αποτελέσματα.
Στηρίζουμε τον Ενωτικό Συνδυασμό Κορυδαλλού, με Δήμαρχο τον κ. Γιώργο Δημόπουλο με σκοπό να έχουμε έναν Δήμο Για Όλους.

      Μαρκεζίνα  Ελευθερίου
Technical Manager

Make up Artist  

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ. Μοσχονά Δώρας



26/4/2014

Αγαπητοί συνδημότες,
Στην προσπάθειά μου να δώσω στον τόπο μου το καλύτερο δυνατό που του αξίζει στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δήμος Για Όλους και τον υποψήφιο δήμαρχο Κορυδαλλού Γιώργο Δημόπουλο ώστε να προχωρήσουμε σε μια μεγάλη κοινή προσπάθεια, γιατί δεν αρκεί να εντοπίζουμε τα προβλήματα αλλά κυρίως να διαθέτουμε την ικανότητα και την εμπειρία να τα διορθώσουμε.
Πιστεύω πως ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μόνο μπορούμε να προσφέρουμε ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας και την πόλη μας, στηρίζω τους ανθρώπους που δεν υπόσχονται τα πάντα, αλλά μπορούν και θέλουν πάντα να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό για τον τόπο τους.
Χρειάζεται να λάβουμε πρωτοβουλίες και να εργασθούμε  με ειλικρίνεια και εντιμότητα, αφήνοντας πίσω τα κατεστημένα που μας θέλουν σιωπηλούς, αμέτοχους και παθητικούς δέκτες των δυσμενών καταστάσεων.
Σε καλώ λοιπόν να επιλέξεις σε αυτές τις εκλογές ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά και ιδέες να υλοποιήσουν, ας βάλουμε τέλος σε κουρασμένες ηγεσίες και ψεύτικα μεγάλα λόγια.

ΜΟΣΧΟΝΑ ΔΩΡΑ
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Υπάλληλος ΕΛΤΑ

Εκδήλωση κ. Δήμου Βαρβάρας στις "Πλειάδες"







26/04/2014

Εντυπωσιακή και πρωτόγνωρη για τα σημερινά δεδομένα ήταν η συμμετοχή και η ανταπόκριση του κόσμου στην εκδήλωση που πραγματοποίησε εχθές η κ. Δήμου Βαρβάρα στο Πνευματικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» του Κορυδαλλού.
Στην κατάμεστη αίθουσα η κ. Δήμου, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο που ανελλιπώς την στηρίζει εδώ και χρόνια, ευχαρίστησε τον Υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Δημόπουλο, που της ενέπνευσε το ζήλο να θέσει για άλλη μια φορά τον εαυτό της, ως υποψήφια με τον Ενωτικό Συνδυασμό «Δήμος για Όλους», καθώς εκτίμησε σε αυτόν την τεχνογνωσία , την εμπειρία και το ήθος του.
Ως πρώην Δημοτική σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, ανέφερε πως προτεραιότητά της ανέκαθεν ήταν και είναι, η προαγωγή μιας κοινωνικής πολιτικής  προς όφελος των δημοτών , για αυτό εργάστηκε στο παρελθόν και αυτό θα υποστηρίξει με όλες της τις δυνάμεις και στο μέλλον.
Κατόπιν στο βήμα καλέστηκε ο Πρόεδρος των Κωφών Πειραιώς & Νήσων κ. Πρέντζας Παναγιώτης, που εντυπωσίασε με το λιτό, αλλά ουσιαστικό λόγο του. Δήλωσε, επίσης, πως  με συνοδοιπόρο την  κ. Βαρβάρα Δήμου στους αγώνες του Συλλόγου Κωφών, αποφάσισε να είναι υποψήφιος με τον Συνδυασμό «Δήμο για Όλους», με την πεποίθηση πως στο πρόσωπο του Γιώργου Δημόπουλου βρήκε πρώτα από όλα έναν άνθρωπο που νοιάζεται πραγματικά για τον Σύλλογο των Κωφών και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες τους και αυτά πρόκειται κι ο ίδιος να υπερασπιστεί με την υποψηφιότητα και τη δράση του.
Στην συνέχεια το λόγο έλαβε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Δημόπουλος που εξήρε την σοβαρότητα , την εντιμότητα και την ακεραιότητα της κ. Δήμου σε όλη τη μέχρι τώρα πορεία της και τόνισε πως αποτελεί ένα εξαίρετο στέλεχος του Συνδυασμού τόσο εκείνη, όσο και ο κ. Πρέντζας Παναγιώτης  που πάντα πρεσβεύει και αγωνίζεται αταλάντευτα για το συμφέρον του Συλλόγου που εκπροσωπεί.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο νυν Αντιπεριφερειάρχης  Πειραιά  κ. Στέφανος Χρήστου που με την σειρά του μίλησε ιδιαίτερα επαινετικά για την υποψηφιότητα της κ. Δήμου και κάλεσε τον κόσμο να τιμήσει με την επιλογή του πρόσωπα με τέτοιο ήθος κι εντιμότητα, όπως η κ. Δήμου, ο κ. Πρέντζας και ο Γιώργος Δημόπουλος.
Η εκδήλωση έκλεισε μουσικά με τραγούδια που ερμήνευσε η Κατερίνα Αναστασιάδου , παλιό μέλος της ομάδας Δημιουργικής Απασχόλησης των Νέων που είχε δημιουργηθεί με την πρωτοβουλία της κ. Δήμου.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ





Δήλωση Στήριξης κ. Κεφαλόπουλου Παναγιώτη



 26/04/2014
Στις δύσκολες αυτές ώρες που περνάει ο τόπος μας, η πρόκληση είναι μεγαλύτερη και αποκτά ιδιαίτερο νόημα.  Η σύγχρονη κοινωνική και οικονομική πραγματικότητα αποτέλεσμα των κακών διαχειρίσεων, γεμίζει με πικρία και απογοήτευση τις ζωές των ανθρώπων, τις ζωές τις δικές μας!!
Μας φτάσανε στο σημείο να αμφισβητούμε τα πάντα γύρω μας και η ελπίδα για αλλαγή να φαντάζει απατηλό όνειρο.
Για ένα πράγμα βέβαια είμαι σίγουρος …ότι όλοι μας είμαστε συνυπεύθυνοι και για το πώς οδηγηθήκαμε ως εδώ, αλλά πολύ περισσότερο για το τι θα επιλέξουμε για το αύριο…
Είναι η στιγμή που ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα πρέπει να ενεργοποιηθούμε, να δραστηριοποιηθούμε και να αναλάβουμε δράση στις εξελίξεις που αφορούν εμάς!!!
Αναλογιζόμενος τις υπάρχουσες καταστάσεις, τα προβλήματα που υπάρχουν σε όλους μας, τα προβλήματα που έχει ο Δήμος μας, τα σκάνδαλα και την διαπλοκή που μας περιτριγυρίζουν με
ΠιστΩνω με το χρΕος της ανταπΟκρισΗς μου.
Με απαράμιλλο ζήλο για την πόλη μου, για τους συνανθρώπους μου, για τα κοινά  και γνωρίζοντας ότι ποτέ τίποτα δεν σου χαρίζεται, αντλώ ώθηση και δύναμη να αγωνιστώ για έναν καλύτερο Κορυδαλλό με σίγουρη προοπτική!
Τα θέλω μου, οι στόχοι μου, οι αξίες μου, τα ιδανικά μου, δύσκολα θα μπορούσαν να ενστερνιστούν και ενσωματωθούν σε έναν συνδυασμό. Αποφασίζοντας να ασχοληθώ με τα κοινά μίλησα και παρακολούθησα όλους τους συνδυασμούς και τους υποψήφιους δημάρχους, για να είμαι ενήμερος για τις θέσεις τους, τον τρόπο σκέψης τους, την προοπτική τους, την «καθαρότητά»τους, ώστε να κάνω την καλύτερη επιλογή.
Είμαι σε θέση να σας δηλώσω πως είμαι απόλυτα περήφανος και είναι μεγάλη μου τιμή, που το όνομά μου θα βρίσκεται στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «Δήμος για Όλους», ανάμεσα σε τόσους σημαντικούς και ξεχωριστούς ανθρώπους, ΝΕΟΥΣ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ, ΝΕΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ.
Φυσικά όλα αυτά δεν θα μπορούσαν να δημιουργηθούν, αν ενορχηστρωτής όλων, δεν ήταν ο κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ,  ένας άνθρωπος με αξίες, καθαρός, με υψηλά ιδανικά, κυριευμένος από αγάπη για τον δήμο και τον συνάνθρωπό του, με τεράστια εμπειρία στα κοινά, με ανησυχίες για το μέλλον των παιδιών και με πίστη στα νέα άτομα, αφού με αυτούς, άλλωστε, γέμισε το ψηφοδέλτιό του απομακρύνοντας κάθε βαρώνο- καρεκλοκένταυρο της πολιτικής.

ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Επιχειρηματίας

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Δήλωση Στήριξης της κ. Helena Tanka


25/4/2014


Ακούω και απαντάω σε δύο ονόματα . Ελόνα και Έλενα.
 Το ένα το απέκτησα μετά την εγγραφή της γέννησης μου στο ληξιαρχείο και το άλλο με την βάπτισή μου χριστιανή ορθόδοξη ενώπιον του Θεού. Στο δρόμο της ζωής, έτρεξα σε άσφαλτο αλλά σκόνταψα και πολλές φορές σε καλντερίμια. Ανήκω σε δύο χώρες, στο μυαλό και στην ψυχή. Στην πρώτη γεννήθηκα, ενώ στην δεύτερη με τράβηξε η καταγωγή μου.

 Η οικογένειά μου, μού καλλιέργησε τις πρώτες αξίες τις οποίες τις διατηρώ άρτιες μέσα μου. Την ανθρωπιά την άγγιξα εκεί όπου είπα τις πρώτες μου λέξεις και την ένιωσα εδώ που μου έμαθαν οι παππούδες μου την ελληνική γλώσσα . Ανήκω σε μία τάξη απλών ανθρώπων που δεν γονάτισαν, ούτε όταν κατευθείαν από τα θρανία της σχολής, έπρεπε να καθαρίσουνε σκάλες για να επιβιώσουν. Ναι , κανένα σύνορο ή τελωνειακό φυλάκιο δεν μου πήρε το χαμόγελο, γιατί υπήρχαν άνθρωποι που μου στάθηκαν και με βοήθησαν. Άνθρωποι που δεν είχαν ιδέα για την ύπαρξή μου, αλλά ήξεραν να αγαπούν τον συνάνθρωπο. Σε αυτές τις συνθήκες, γνώρισα τον Γιώργο Δημόπουλο, μία μέρα μεγάλης ανάγκης και απόγνωσης για μένα. Ήταν ο άνθρωπος που μου έδωσε χώρο στο οποίο εγώ μετά περπάτησα. Αρχικά ξεκίνησα, σαν κοριτσάκι με μαζεμένα μαλλιά αλογοουρά και αθλητικά παπούτσια, που έτρεχε να κάνει τις «απαξιωτικές εργασίες» και εξελίχθηκα σε στέλεχος μιας από τις πιο γνωστές ξένες εταιρείες στην Ελλάδα που εκπαίδευε προσωπικό. Είμαι η ζωντανή απόδειξη της ανθρώπινης αλληλεγγύης, της στήριξης των συνανθρώπων, της προστασίας των αξιών και το αποτέλεσμα του οράματός του για τον Δήμο μας . Ακολουθώ το Γιώργο Δημόπουλο , γιατί μιλάμε την ίδια γλώσσα , την ανθρώπινη!  Για ένα Κορυδαλλό που δεν γνωρίζει καταγωγή, σύνορα ή χρώματα . 

Helena Tanka
Συγγραφέας


Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ. Μπαμπά Λάμπρου



24/04/2014


Κατοικώ κι εργάζομαι χρόνια με την οικογένειά μου στον Κορυδαλλό ως φοροτεχνικός.
Πάντα πίστευα ότι ο Κορυδαλλός με την κατάλληλη βούληση και τον προγραμματισμένο σχεδιασμό μπορεί να αναπτύξει δράσεις για τις οποίες θα φημίζεται και στον αθλητισμό και στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό γενικότερα.
Αυτή τη δυνατότητα για αποτελεσματική και ουσιαστική μεταμόρφωση του Κορυδαλλού, σε ένα πολιτισμικό  κέντρο που θα σέβεται το φυσικό περιβάλλον, θα χρησιμοποιεί τις νέες τεχνολογίες στην υπηρεσία του πολίτη και θα έχει ως επίκεντρό του τον άνθρωπο, θεωρώ πως μου δίνει η υποψηφιότητά μου ως Δημοτικού Συμβούλου πλάι στον έμπειρο Γιώργο Δημόπουλο. Έναν άνθρωπο που αυτοδιοικητικά εργάστηκε με συνέπεια κι εργατικότητα ως τώρα για το Δήμο που αγαπώ.
Για εμένα πολύ σημαντικό είναι και το ότι το ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού «Δήμος για Όλους» απαρτίζουν κατά το πλείστον νέοι άνθρωποι και επιτυχημένοι στους τομείς δράσης τους με έναν κοινό σκοπό, την προσφορά των δυνατοτήτων τους, ώστε να γίνει ο Κορυδαλλός η Πόλη- Σύμβολο Ανθρωπισμού κι Ανώτερης Ποιότητας Ζωής.
Προσωπική μου επιδίωξη είναι στο μέτρο που με αφορά να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις σε αυτήν την προσπάθεια του υποψήφιου Δημάρχου, Γιώργου Δημόπουλου, για να κτίσουμε μαζί ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας.

Μπαμπάς Λάμπρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Φοροτεχνικός


5η Περιοδεία Συνδυασμού (2ου Κύκλου)





24/04/2014


Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γιώργος Δημόπουλος μαζί με πλειάδα υποψηφίων, περιόδευσαν την περιοχή από την οδό Αγ. Γεωργίου έως την Ατταλείας και από Μιαούλη μέχρι τη Γρηγ. Λαμπράκη.
Ιδιαίτερα τώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία προς τις εκλογές  ακλόνητη απόφασή μας είναι, να επισκεφτούμε ξανά κάθε συνοικία του Κορυδαλλού και να γνωστοποιήσουμε την πολιτική πρότασή μας για το Δήμο μας.
Η θέση μας ήταν και είναι κοντά στον πολίτη, κοντά στις ανησυχίες και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Για αυτό πασχίζουμε, ώστε όλοι οι δημότες του Κορυδαλλού να γνωρίσουν τις απόψεις μας κι ενήμεροι να επιλέξουν την στοιχειοθετημένη πολιτική πρόταση για την πόλη του Κορυδαλλού που τους προσφέρουμε.
Συνεχίζουμε δυναμικά…


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Στήριξης κ. Μαστοράκη Ειρήνης




24/04/2014

Ανέκαθεν η ενασχόληση με τα κοινά ήταν και είναι το μεράκι μου. Είμαι Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών ο «ΑΡΟΔΑΜΟΣ».
Η δύναμή μας έγκειται στη συλλογική οργάνωση και δράση.
Βαθιά στην καρδιά μου πιστεύω ότι μπορούμε με την ενεργή συμμετοχή μας να είμαστε αποτελεσματικοί και να επιφέρουμε τις αλλαγές που επιθυμούμε, ώστε ο Δήμος Κορυδαλλού να αναπτύξει στο μέγιστο δυνατό τον πολιτισμό, την κοινωνική πρόνοια και να προσφέρει στους δημότες του τις υπηρεσίες που του αξίζουν.
Σε αυτό το πλαίσιο δέχτηκα με χαρά την πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Γιώργου Δημόπουλου να είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Δήμος για Όλους», γιατί είμαι πεπεισμένη ότι διακατέχεται από όρεξη για δουλειά και η επιθυμία του να αναβαθμίσει το Δήμο μας σε όλα τα επίπεδα είναι ασίγαστη και διαρκής. Το έχει άλλωστε αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια, αφού είναι ο κύριος υπεύθυνος των σημαντικότερων έργων που έγιναν ή εξελίσσονται στην πόλη μας(Δημαρχείο, παιδικές χαρές, αναπλάσεις οδών και πλατειών).
Είμαι σίγουρη ότι αυτή την επιτυχημένη πορεία του θέλει να την συνεχίσει και να τη διευρύνει, από μια άλλη θέση πια, που δικαιωματικά πιστεύω ότι του αξίζει,  αυτή του Δημάρχου της πόλης.

Μαστοράκη Ειρήνη (Ρένα)
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Κτηματομεσίτρια

Δήλωση Στήριξης κ. Παρασκευή Γιώργου



24/04/2014

Συνδημότες-συνδημότισσες,
Έφτασε η στιγμή που πρέπει να πάρουμε τη μοίρα στα δικά μας χέρια, χέρια που θα είναι νέων ανθρώπων, άφθαρτα και το μόνο που θα θέλουν είναι να βοηθήσουν, χωρίς κανένα συμφέρον πλην του καλού του Κορυδαλλού.
Δυστυχώς η κρίση έχει επηρεάσει αρνητικά όλους τους δημότες. Ζούμε δύσκολους καιρούς και πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι μαζί.
Για αυτόν το λόγο στηρίζω τον κ. Δημόπουλο για το πάθος που δείχνει τόσα χρόνια και έχει βοηθήσει έντιμα από το δικό του πόστο το Δήμο μας.
Σε αυτήν την προσπάθεια θα είμαι κι εγώ παρών για να βοηθήσω για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας, τον Κορυδαλλό.


Παρασκευής Γιώργος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος

Ιδιωτικός Υπάλληλος

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ. Κοτούμπα Αχιλλέα



23/04/2014

Ως έμπορος έρχομαι σε επαφή καθημερινά με τον κόσμο και θέμα συζήτησης συχνά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως τοπική κοινωνία.
Θεώρησα λοιπόν υποχρέωσή μου σε αυτές τις εκλογές να μην μείνω παθητικός θεατής και σχολιαστής των κακώς κειμένων, αλλά να αναλάβω δράση και να πάρω θέση απέναντι στα ζητήματα που αφορούν στην πόλη που ζω και αγαπώ.
Αποφάσισα λοιπόν να εμπιστευτώ και να ακολουθήσω την πρόταση του υποψήφιου Δήμαρχου Γιώργου Δημόπουλου και να δεχτώ την τιμητική πρόσκληση να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος  του Συνδυασμού «Δήμος για Όλους», γιατί πιστεύω στη δυναμική, τη γνώση και την εμπειρία του στα αυτοδιοικητικά πράγματα.
Δεν πρέπει να αφήσουμε στην τύχη την εξέλιξη του Δήμου μας, οφείλουμε να είμαστε δυναμικά παρόντες!

Κοτούμπας Αχιλλέας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Έμπορος



Δήλωση Στήριξης κ. Βάλχου Νίκου




Το Δημαρχιακό Μέγαρο του Κορυδαλλού αποτελεί σήμερα το σημείο αναφοράς της πόλης μας.
Συγχαίρω τον Γιώργο Δημόπουλο που με  την ατσάλινη επιμονή και το ασίγαστο πάθος του,  από τη θέση της  Αντιδημαρχίας, κατάφερε να κάνει αυτό το επί σειρά ετών όραμα όλων των Κορυδαλλιωτών πραγματικότητα.
 Τώρα την εποχή των μνημονίων νέες προκλήσεις ανοίγονται μπροστά μας.   Πιστεύω  στον άνθρωπο. Οι  ικανότητες, η εμπειρία και η ανιδιοτέλεια  είναι τα  προσόντα που επιθυμώ να έχει ο άρχων της πόλης μου. Δεν έχουμε το δικαίωμα πλέον να είμαστε ανενεργοί.
Νιώθω ότι με εκφράζει απόλυτα ο Γιώργος Δημόπουλος και  ότι έχει και την πολιτική βούληση και την τεχνογνωσία να αναμορφώσει την πόλη του Κορυδαλλού και να θέσει τη δική του ξεχωριστή σφραγίδα στην πόλη μας.

ΝΙΚΟΣ ΒΑΛΧΟΣ
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Εκτελωνιστής
Σύμβουλος Διεθνούς Εμπορίου



Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ. Εμμανουηλίδη Παντελή





22/04/2014

Φίλοι και φίλες,

Σε λίγες μέρες, οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τις Δημοτικές τους Αρχές για τα επόμενα 5 χρόνια. Η πολιτική, οικονομική και ηθική παρακμή έχουν σαν αποτέλεσμα την αδιαφορία και την απέχθεια του κόσμου προς την πολιτική, ακόμη δυστυχώς και για τα κοινά που αφορούν στις τοπικές κοινωνίες.

Η υποψηφιότητα μου με τον Ενωτικό Συνδυασμό Κορυδαλλού, «Δήμος για Όλους»  και η συστράτευσή μου με τον επικεφαλής του συνδυασμού Γιώργο Δημόπουλο σηματοδοτεί δύο πράγματα:

·        Πρώτον την επιλογή του ως πλέον κατάλληλου, για τη θέση του Δημάρχου Κορυδαλλού, καθώς αναδεικνύεται δημοτικός σύμβουλος ανελλιπώς επί σειρά ετών και  σε όλες τις προηγούμενες Δημαρχίες, ανταπεξέρχεται πλήρως στα καθήκοντα  που του ανατίθενται, έχοντας διατελέσει σε  διάφορες θέσεις Αντιδημάρχου, τις οποίες υπηρέτησε ταπεινά, άοκνα και προπάντων με διαφάνεια και

·        Δεύτερον την ένταξη των συνδημοτών μας στη φιλοσοφία του συνδυασμού «Δήμος για όλους», με «νέα» πρόσωπα, «νέους» ανθρώπους, «νέες» πολιτικές, «νέες» τεχνολογίες και «νέα» έργα, ΟΧΙ στα «ίδια» πρόσωπα, στους «ίδιους» ανθρώπους, στις «ίδιες» πολιτικές, όχι άλλους  «ΙΣΟΒΙΟΥΣ».



Εμμανουηλίδης Παντελής
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος

Υποναύαρχος Λ.Σ.  Ε. Α.

Δήλωση Στήριξης κ. Χρυσολωρά Θεόδωρου





22/04/2014


Αγαπητοί

Φίλες και Φίλοι

Εργαζόμουν περίπου 20 χρόνια (1995 ~2014) στο Δήμο Κορυδαλλού.
Από τα χρόνια αυτά :
·        Τα 6 πρώτα (1995 ~2000) εργαζόμουν σαν οδηγός απορριμματοφόρου.
·        Τα 7 επόμενα ( 2000 ~ 2006) σαν Προϊστάμενος στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Γενικός Επόπτης ( σε αποκομιδή σκουπιδιών και οδοκαθαρισμό ), συμμετέχοντας  παράλληλα  σε  σεμινάρια  «περισυλλογής και διάθεσης στερεών αποβλήτων».
·        Τα 4 τελευταία ( 2010 ~ 2014 ) σαν Υπεύθυνος των Τεχνικών Συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
·        Από το 1999 έως το 2006 ήμουν Υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου (σεισμοί-χιόνια-πλημμύρες-φωτιές ) με συμμετοχή στο πρόγραμμα «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους », της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας , με έπαινο από την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας.
·         Από το Δεκέμβριο του 1999 εκλέγομαι συνεχώς ανά 2ετία  μέλος του Αβάθμιου οργάνου του «Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου », καθώς επίσης και μέλος του Ββάθμιου οργάνου της ΠΟΕ ~ ΟΤΑ, έως το 2009 οπότε και δεν ξαναυποβάλλω υποψηφιότητα λόγω της επικείμενης διαδικασίας της συνταξιοδότησης.
Ως εργαζόμενος : Στα 20 περίπου χρόνια προσφοράς μου στο Δήμο, με τη συμπαράσταση των συναδέλφων εργαζομένων, από κοινού στοχεύαμε στη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους Δημότες και την ανάδειξη του Δήμου σε μια Σύγχρονη και Ανθρώπινη Πόλη. Ζώντας το Δήμο από κάτω προς τα πάνω και με τα πιο πάνω στοιχεία, έχω ένα λόγο παραπάνω να μπορώ να κρίνω καταστάσεις και  να αναγνωρίζω ηγέτες ικανούς. Καθήκον του κάθε ανθρώπου είναι να ασχολείται με τα Δημόσια πράγματα και είναι μια επιλογή. Έτσι  κι  εγώ
Ως συνταξιούχος  πλέον πήρα την απόφαση και :
·        ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ : συνεχίζοντας τον αγώνα για ένα «ΔΗΜΟ για ΌΛΟΥΣ» κάτω από δύσκολες ομολογουμένως συνθήκες
·        ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ : στο πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου τον ηγέτη, που όσο κανείς  γνωρίζει τα προβλήματα του Δήμου (εργασιακά,οικονομικά κ.λ.π.)
·        ΣΤΗΡΙΖΩ : τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Δημόπουλο ως «μπροστάρη» για  « ΕΝΑ ΔΗΜΟ για ΟΛΟΥΣ».

Χρυσολωράς Θεόδωρος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος
Συνταξιούχος-Πρώην Δημοτικός Υπάλληλος Κορυδαλλού