Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

Εκδήλωση των Νέων





















31/03/2014

Συγκινητική ήταν η παρουσία του κόσμου το βράδυ του Σαββάτου στη γιορτή των Νέων του Συνδυασμού μας στην πλατεία Ελευθερίας.
Θεαματική η προέλευση του κόσμου κατά τις εκτιμήσεις ανθρώπων που γνωρίζουν από τέτοιου είδους προεκλογικές εκδηλώσεις και  οι οποίοι δήλωσαν πως είχαν χρόνια να δουν τέτοια συγκέντρωση.
Το κυριότερο όμως κι αυτό που αξίζει να αναφερθεί είναι η στιγμή  που απλοί άνθρωποι πλησίασαν τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Δημόπουλο και του εξέφρασαν την σιγουριά τους για την επιτυχία του Συνδυασμού.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  όλους τους φίλους μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδυασμού μας και  με τη σειρά μας να διαβεβαιώσουμε  όλους τους πολίτες του Κορυδαλλού ότι θα είμαστε στο πλευρό τους και θα παλεύουμε καθημερινά για έναν Δήμο Για Όλους.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Προεκλογική φιέστα!

'




                                                                                                                                           29/3/2014

Την στιγμή που ο απερχόμενος Δήμαρχος, η πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών, οι κλόουν, διάφοροι μυθικοί ήρωες και φουσκωτά θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους, την ίδια στιγμή βασικά είδη λειτουργίας για την διατροφή και υγιεινή των παιδιών που φιλοξενούνται στους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς λείπουν από τους εργαζόμενους και τα παιδιά.

Δυστυχώς δεν μπορούμε να  πάρουμε μέρος στα εγκαίνια του 4ου Βρεφονηπιακού Σταθμού διότι ο απερχόμενος Δήμαρχος τα μετέτρεψε σε προεκλογική φιέστα.

Ήμασταν αυτοί που βάλαμε τα θεμέλια των παιδικών σταθμών στο δήμο. Είσαστε αυτοί που αφήνοντας απλήρωτους τους εργαζόμενους και παίζοντας με τις ανάγκες εκατοντάδων οικογενειών  θα «γκρεμίσετε» έναν τόσο ευαίσθητο θεσμό.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Συζήτηση με πολίτες στο Σχιστό Κορυδαλλού






26/3/2014

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Δημόπουλος και ομάδα συνεργατών του συναντήθηκαν με κατοίκους της περιοχής του Σχιστού Κορυδαλλού στην παιδική χαρά Δερβενακίων και Αθανασίου Διάκου.
Η συζήτηση υπήρξε πολλή εποικοδομητική και αναδείχτηκαν μια σειρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή.
Τέτοιες συναντήσεις θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε μιας και στο επίκεντρο του συνδυασμού Δήμος Για Όλους είναι ο άνθρωπος.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Συνάντηση-Συζήτηση στην παιδική χαρά Δερβενακίων & Αθανασίου Διάκου



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Ο Ενωτικός Συνδυασμός Κορυδαλλού «Δήμος για Όλους» και ο υποψήφιος  Δήμαρχος  Γιώργος Δημόπουλος  σας καλούν  σε συνάντηση την Τετάρτη 26-03-2014 στις 6:30μ.μ. στη νέα παιδική χαρά  Δερβενακίων & Αθανασίου Διάκου για να συζητήσετε τα θέματα- προβλήματα της περιοχής σας και του Σχιστού γενικότερα.
Γιώργος Δημόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος


Δήλωση στήριξης κ. Ζέκου Κώστα



26/03/2014

Αγαπητοί συνδημότες,
Εργάζομαι χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και γνωρίζω πως μόνο με όραμα, αγάπη και νέους ανθρώπους που έχουν όρεξη να παλέψουν για τα κοινά μπορεί ν’ αλλάξει η Πόλη.
Μια Πόλη που μέσα από τον Πολιτισμό της θα γίνει η Πόλη που όλοι ονειρευόμαστε.
Η αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου Κορυδαλλού, αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη για όλους εμάς που οραματιζόμαστε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο που ζούμε.
Θέτω τον εαυτό μου στο πλευρό του επικεφαλής του Ενωτικού Συνδυασμού «Δήμος για Όλους» κ. Γιώργου Δημόπουλου.
Ενός  ανθρώπου που υπηρέτησε το Δήμο για 16 χρόνια με αποδεδειγμένη εμπειρία, ήθος και εργατικότητα.
Με την εμπειρία του και την ανιδιοτελή του αγάπη για όλα όσα κάνει, έχει αποδείξει ότι ΜΠΟΡΕΙ να αλλάξει τα κακώς κείμενα, ΜΠΟΡΕΙ να φέρει μια νέα πνοή στο Δήμο μας, για να ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ επιτέλους να ζήσουμε σε έναν τόπο, όπως τον ονειρευόμαστε αλλά και τον δικαιούμαστε.
Οι νέοι άνθρωποι που των πλαισιώνουν υπόσχονται αυτό που όλοι θέλουμε. Ένα Δήμο που οι νέοι θα έχουν τον πρώτο λόγο. Ένα Δήμο για Όλους.


                                                            Φιλικά,

                                                        Κώστας Ζέκος
                                                 Δημοτικός Υπάλληλος
                                                Ηθοποιός - Σκηνοθέτης





Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ολοκλήρωση του πρώτου Κύκλου των περιοδειών.















 24/03/2014

Με την περιοδεία μας στην περιοχή του Άνω Κορυδαλλού την Παρασκευή 21-03-2014 και την επίσκεψή μας στα καταστήματα του Κορυδαλλού, της οδού Ταξιαρχών το Σάββατο το πρωί κλείσαμε τον πρώτο κύκλο περιοδειών σε όλη την πόλη.
Μία από τις προτεραιότητες που εξαρχής είχαμε βάλει ήταν η άμεση επαφή μας με τους πολίτες του Κορυδαλλού, ώστε πρώτα να μάθει όλος ο κόσμος την πρόθεσή μας να κατέβουμε στις επερχόμενες εκλογές με το Ενωτικό Ψηφοδέλτιο « Δήμος για Όλους»  και δεύτερον, όλοι οι νέοι υποψήφιοι να συμμετέχουν σε πρωτόγνωρες για αυτούς επαφές με τον κόσμο και τα προβλήματα της πόλης. Δίνοντας τους ως Συνδυασμός απίστευτες εμπειρίες και γνώσεις για την πόλη. Μια πρώτη φάση, απόλυτα επιτυχημένη ως προς τους στόχους του Συνδυασμού.
Μέσα από αυτόν τον κύκλο γνωρίσαμε την τεράστια αποδοχή του κόσμου και αναγνώρισαν τη μοναδική προσπάθεια που γίνεται από πλευράς μας να γίνουμε γνώστες των προβλημάτων που έχει ο Κορυδαλλός.
Είναι ήδη γνωστό ότι ο ίδιος ο Γιώργος Δημόπουλος με τους νέους συνεργάτες περπάτησαν όλη την πόλη του Κορυδαλλού. Η συλλογή εμπειριών από αυτές τις περιοδείες θα μας φανεί χρήσιμη για την οργάνωση του δεύτερου κύκλου περιοδειών που θα ξεκινήσει  από την επόμενη εβδομάδα για να εισπράξει τον σφυγμό και τις ανάγκες των πολιτών, ώστε να συμμετέχουν έμμεσα στη δημιουργία του προγράμματος του Συνδυασμού που σύντομα όλοι οι πολίτες θα κρατούν στα χέρια τους.
Ως Συνδυασμός θέλουμε να δηλώσουμε ότι προτεραιότητα για εμάς είναι οι ανάγκες των συνδημοτών μας , αυτές θα υπερασπιστούμε και για αυτές θα συγκρουστούμε με όσους θεωρούν το Δήμο βιλαέτι τους. Δε θα μπούμε σε στείρες αντιπαραθέσεις και κάθε στιγμή που θα υπάρχει ανάγκη να καταθέσουμε την άποψή μας και να έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο του Κορυδαλλού, αυτό θα γίνεται με υπογραφή του «Δήμος για Όλους».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ




Δήλωση Στήριξης κ. Χουγιούρη Κυριάκου




24/03/2014

Η επιλογή μου να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του Συνδυασμού  "Δήμος για Όλους" με επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο το Γιώργο Δημόπουλο, προέκυψε μετά από ώριμη σκέψη και αποτελεί χαρά και τιμή για εμένα προσωπικά.
 Πιστεύω ακράδαντα, ότι το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας, είναι χτισμένο σε γερά θεμέλια μιας και απαρτίζεται από ικανότατες προσωπικότητες, που διαθέτουν κάθε ένας ξεχωριστά, τη διάθεση να προσφέρουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη βελτίωση όλων των τομέων που αφορούν στο Δήμο μας.
Είμαι πεπεισμένος δε, πως ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Δημόπουλος, με την πολυετή εμπειρία του, τη γνώση, το όραμα μα και το σθένος που πηγάζει από την αγάπη για το Δήμο μας, θα δώσει αγώνα, μάχη στοχεύοντας με δημοκρατικές διαδικασίες το βέλτιστο για όλους μας.
 Συνοδοιπόρος κι εγώ, όσο και οι συνυποψήφιοι μου, με σεβασμό, επιμονή και δράση συμμετέχω ενεργά, με προσδοκίες, αντιμετωπίζοντας κάθε πρόκληση, συμπορεύομαι προκειμένου να αγωνιστώ, για την επίτευξη της ανάπτυξης του Δήμου μας, για όλους τους πολίτες, σε κάθε γειτονιά, για κάθε ένα από εμάς. Δήμος για όλους, γιατί μας αξίζει.

Χουγιούρης Κυριάκος
Ειδικός Παθολόγος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος


Πρόσκληση Eκδήλωσης των Νέων 29-03-2014 στο "Dali"


Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ Χρηστάρα-Μηλιώνη Δέσποινα




22/3/2014

Όλοι εμείς οι νέοι άνθρωποι που ανήκουμε σε μια κοινωνία που δοκιμάζεται δεν έχουμε το δικαίωμα του θεατή, δεν έχουμε το δικαίωμα του παρατηρητή.

Είναι κοινά αποδεκτό, πως όταν το σπίτι του διπλανού σου δοκιμάζεται, σύντομα αυτή η δοκιμασία θα φτάσει και σε σένα.
Είναι υπόθεση όλων μας η κρίση και η ανεύρεση λύσεων. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να την αντιμετωπίσουμε με αλληλεγγύη και ανθρωπισμό.

Για αυτόν το λόγο κι εγώ από την πλευρά μου, επέλεξα τον Γιώργο Δημόπουλο, ως τον άνθρωπο που θα εμπιστευτώ σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.
Η γνώση του στα θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης είναι μεγάλη και αυτό  κάνει ακόμα πιο ισχυρή την επιλογή μου.
Στηρίζω έναν συνδυασμό που απαρτίζεται από ανθρώπους με προβληματισμούς, που έχουν να κάνουν με το μέλλον και την ανάπτυξη της πόλης μας.
Το ζητούμενο είναι πλέον να δούμε τι μας ενώνει και να το εφαρμόσουμε προς όφελος του Κορυδαλλιώτη.
Με αγάπη για τα κοινά, σας καλώ όλους, σε μια συμπόρευση που θα δημιουργήσει  ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Χρηστάρα -Μηλιώνη Δέσποινα
Υποψήφια δημοτική σύμβουλος

Τεχνήτρια Ονυχοπλαστικής Nail Art

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ. Βαγενά Στέφανου




21/03/2014

Ο Κορυδαλλός,
Είναι η πόλη που μεγαλώσαμε, εργαστήκαμε, δημιουργήσαμε, η πόλη που αγαπάμε.
Η αδιαφάνεια και η μη σωστή διαχείριση πόρων και καταστάσεων έφερε την πόλη μας σε δύσκολη οικονομική και κοινωνική θέση.
Στα παραπάνω είδα την πρόκληση στην πρόταση του Γιώργου Δημόπουλου, να λάβω μέρος στο πλευρό του στις φετινές δημοτικές εκλογές.
Ο Συνδυασμός «Δήμος για Όλους» ήταν αυτός που με κέρδισε με τις αξίες και την ένταση των στόχων του.
Ο Γιώργος Δημόπουλος ήταν αυτός που με τις επιτυχημένες εξετάσεις στην ηθική, στην αξιοπρέπεια, στη δημιουργικότητα, καθώς και την 16αετή εμπειρία του στην τοπική αυτοδιοίκηση με ενέπνευσε με το όραμά του για έναν ξεχωριστό Κορυδαλλό.
Η ανάγκη μιας δημοτικής αρχής που θα σέβεται τα δικαιώματά μας, θα συμβαδίζει με την αίσθηση του κοινού δικαίου, χωρίς περιθωριοποιήσεις περιοχών και ατόμων, με έσπρωξε στο να δραστηριοποιηθώ και να υποστηρίξω τον Συνδυασμό «Δήμο για Όλους».
Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς, όλοι χρειάζονται.

Στέφανος Βαγενάς
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
Επιχειρηματίας


Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ.Σωτηρίου Αλέξανδρου




20/03/2014


Σε μια εποχή απαξίωσης της πολιτικής και των πολιτικών γενικότερα, αλλά και βαθύτατης οικονομικής κρίσης, με τα προβλήματα να διογκώνονται γύρω μας και να μας αγγίζουν όλους, αποφάσισα να μη μείνω αδρανής κι αδιάφορος, αλλά να πάρω θέση και μάλιστα να θέσω τον εαυτό μου υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο στο πλευρό του Γιώργου Δημόπουλου.

Η επιλογή αυτή έγινε συνειδητά, καθώς πρόκειται για ένα έμπειρο στέλεχος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που έχει διατελέσει σε διάφορες θέσεις του Δήμου και μάλιστα με επιτυχία, ήθος και εντιμότητα συνέβαλλε καθοριστικά στην αναβάθμιση της πόλης του Κορυδαλλού.

Για αυτούς τους λόγους, θεωρώ χρέος μου να συνδράμω κι εγώ σε αυτή του την προσπάθεια να διοικήσει την πόλη, γιατί πιστεύω ακράδαντα,  πως ειδικά τώρα είναι επιβεβλημένο να ασχοληθούμε με τα κοινά, ως «φύσει πολιτικά όντα» κατά τον Αριστοτέλη και να οδηγήσουμε την πόλη με το ζήλο και την όρεξη που διαθέτουμε σε μία αέναη ανοδική πορεία.

Δηλώνω, λοιπόν, παρών σε αυτό το κοινό όραμα, για έναν Κορυδαλλό πρότυπο, που αξίζει να μας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσουμε , πρότυπο οργάνωσης, αλληλεγγύης και προσφοράς στον συνδημότη και στην συνδημότισσα.
Άλλωστε, η ιατρική μου ιδιότητα με έμαθε πάντοτε να τοποθετώ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μου τον άνθρωπο και το πρόβλημα που τον απασχολεί, με σκοπό να το επιλύσω. 

Αυτό θα συνεχίσω να κάνω κι ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον Συνδυασμό «Δήμος για Όλους».


Με εκτίμηση
Σωτηρίου Αλέξανδρος

Χειρουργός Ορθοπαιδικός

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

9η Περιοδεία Συνδυασμού





















19/03/2014

Σήμερα  ο επικεφαλής του Συνδυασμού  Γιώργος Δημόπουλος συνοδευόμενος από αρκετούς υποψηφίους μοίρασε το φυλλάδιο του Συνδυασμού «Δήμος για Όλους» που περιέχει τις θέσεις για τα προβλήματα της περιοχής που οριοθετείται από την Γρηγ. Λαμπράκη, την Ταξιαρχών,  την Γεωργ. Γεννηματά, Μικράς Ασίας και από την Πλατεία Αλησμόνητων Πατρίδων, Ατταλείας, Ποταμού,  Καραολή  Δημητρίου &  Σολωμού.
Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι  κουβέντιασαν με τους κατοίκους και είδαν από κοντά τα θέματα που χρήζουν αντιμετώπισης για τη  βελτίωση της συγκεκριμένης περιοχής του Κορυδαλλού.
Ως Συνδυασμός, έχουμε αποφασίσει ενσυνείδητα και σταθερά να βρισκόμαστε δίπλα στο δημότη, στη γειτονιά του, ώστε να μαθαίνουμε αν είναι δυνατόν τα προβλήματά του «εν τη γενέσει» τους και να συμβάλλουμε, όπου κι όπως μπορούμε στην επίλυσή τους.
Αυτός θα  είναι ο ρόλος μας και μετά τις εκλογές, κοντά στα προβλήματα με άμεση ανταπόκριση, για έναν Δήμο  που θα μας κατανοεί και θα νοιάζεται για μια  καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ





Δήλωση Στήριξης κ. Παρασκευόπουλου Γιώργου


19/03/2014

Φίλες-φίλοι

   Στην σημερινή δύσκολη κατάσταση που έχει περιέλθει ο τόπος, αλλά ακόμα περισσότερο ο δήμος μας, ο Δήμος Κορυδαλλού, θεωρώ πως δεν θα μπορούσα να αποστασιοποιηθώ από τα καθέκαστα.
   Με αυτόν τον  γνώμονα, επέλεξα να συμπαραταχθώ με τον Γιώργο Δημόπουλο. Έναν άνθρωπο με πολυετή εμπειρία και πολλές δράσεις  στον δήμο μας . Έναν άνθρωπο που αγωνίζεται  αποδεδειγμένα και  καθημερινά για τον δημότη. Έναν άνθρωπο που δίνει βήμα σε νέους ανθρώπους, σε καθαρά πρόσωπα , χωρίς ιδιοτέλειες και συμβιβασμούς.
   Έτσι ο Ενωτικός συνδυασμός << Δήμος  Για  Όλους >>, διαμορφώνεται από αγωνιστικότητα και διαφάνεια , σε συνδυασμό με  την εμπειρία. Γι’ αυτό και θα πρέπει  να έχει την στήριξη όλων των δημοτών.
  Γιατί είναι η μόνη ΞΕΚΑΘΑΡΗ λύση…

                                                                                           
                                                                                  Παρασκευόπουλος Γιώργος
                                                                                  Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
                                              Πτυχιούχος Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων και Δικτύων

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

8η Περιοδεία Συνδυασμού







18/03/2014

Την περιοχή της Πλατείας  Αλησμόνητων Πατρίδων, Παιδικούς Σταθμούς και Εκκλησίες επισκέφθηκε  σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Δημόπουλος μαζί με τους συνεργάτες του και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και άκουσε τα προβλήματα της περιοχής από τους κατοίκους.
Μέσα από αυτήν την συζήτηση συμφωνήθηκε ότι όλα τα έργα είναι ωφέλιμα και απαραίτητα για τους κατοίκους μιας  πόλης. Η οδοποιία, η διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων, η καθαριότητα, είναι στοιχεία που μια δημοτική αρχή πρέπει να έχει υπόψη  της. Το κυριότερο, όμως,  έργο της πρέπει να είναι η ανάπτυξη πρωτοβουλιών αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται , με δομές πρόνοιας, υγειονομικές, εκπαιδευτικές.
Οι άνθρωποι, λοιπόν, του καθημερινού μόχθου, των μικρομάγαζων, του γραφείου, οι άνεργοι, οι απόμαχοι της εργασίας, αλλά και οι άνθρωποι των τεχνών και των επιστημών στις εκλογές του Μάη, ψηφίζουν και αποφασίζουν για ένα Δήμο με όραμα, ένα Δήμο για όλους.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

7η Περιοδεία Συνδυασμού























Την Οδό Δημητρακοπούλου και τα μαγαζιά της επέλεξαν ο Υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού κ. Γιώργος Δημόπουλος κι οι υποψήφιοι του Συνδυασμού το Σάββατο να περπατήσουν και να συνομιλήσουν με τους καταστηματάρχες.
Ο προβληματισμός του επιχειρηματικού κόσμου δεν είναι άλλος παρά η οικονομική κρίση  και η ανάγκη του για μία Δημοτική αρχή που θα στέκεται ως  συμπαραστάτης του σε αυτήν την δύσκολη εποχή και θα είναι παρούσα με όλες τις δυνάμεις της.
Από την πλευρά του ο Γιώργος Δημόπουλος τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι στο πλευρό τους και θα στηρίζει κάθε επιχειρηματική τους προσπάθεια.
Ο εμπορικός κόσμος και ο Κορυδαλλός έχει ανάγκη από μια αποτελεσματική Δημοτική αρχή, με όραμα για την πόλη και τους πολίτες της.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση Στήριξης κ. Θεοφιλίδη Φίλιππα



Συνδημότισσα- Συνδημότη
Στις εποχές που ζούμε γνωρίζεις ότι θα πρέπει να δοθεί η εκκίνηση για τις πραγματικές και ουσιαστικές αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση, μια τοπική αυτοδιοίκηση που θα πρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα και κυρίως πέρα από κάθε κομματικό και προσωπικό όφελος και με μοναδικό κριτήριο την προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων των δημοτών.
Είμαι και εγώ ένας ενεργός πολίτης που καθημερινά ανησυχεί για το αύριο, που μπορώ, που γνωρίζω, που θέλω να προσφέρω στην πόλη.
 Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα ο Δήμος μας να αποκτήσει μια νέα δημοτική αρχή που να απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όραμα και στόχο έναν άλλο Κορυδαλλό, πιο δημιουργικό πιο ανθρώπινο.
Για να συμβεί αυτό,  επέλεξα να συμπορευτώ με τον Ενωτικό Συνδυασμό
 «Δήμος για Όλους» στο πλάι του Γιώργου Δημόπουλου. Στο πλευρό ενός ανθρώπου που ξέρει την τοπική αυτοδιοίκηση, που γνωρίζει την πόλη και τα προβλήματά της και που έχει  τις ίδιες ανησυχίες με εμένα. Γιατί μπορεί κανείς να προσφέρει στην πόλη του,  όταν  κινείται σε αυτήν,  όταν γνωρίζει τις αξίες της και όταν έχει όρεξη για δουλειά κι ο επικεφαλής του Συνδυασμού μας είναι ένας από αυτούς!
Σε καλώ, λοιπόν,  να πορευτούμε όλοι μαζί  σε αυτόν τον ανιδιοτελή αγώνα, σε αυτό το όμορφο ταξίδι με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, με όραμα και αξίες.
 Έλα να χαράξουμε νέους ορίζοντες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Θεοφιλίδης Φίλιππας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
 Υπάλληλος ΕΛΤΑ-Προϊστάμενος Κατ. Κορυδαλλού 2


Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

6η Περιοδεία Συνδυασμού





















Ο Συνδυασμός « Δήμος για Όλους» για ακόμη μία μέρα βρέθηκε στους δρόμους του Κορυδαλλού.
Εκεί ακριβώς που δημιουργούνται τα γεγονότα, εκεί  ακριβώς που υπάρχουν τα προβλήματα.
Εκεί που γράφεται η ιστορία, εκεί που διεκδικεί ως Συνδυασμός την αναγνώριση και την επιβράβευση του κόσμου.
Εξάλλου ο Κορυδαλλός αλλάζει με την αντιμετώπιση των προβλημάτων στο δρόμο κι όχι από τις αναπαυτικές καρέκλες και τα ευρύχωρα γραφεία.
Αλλάζει από ανθρώπους σαν  το Γιώργο Δημόπουλο που γνωρίζουν και περπατούν από άκρη σε άκρη την πόλη.
Αλλάζει από νέους ανθρώπους κι όχι από αυτούς που την έφεραν σε αυτό το αδιέξοδο.
Αλλάζει από αυτούς που δεν το έχουν σε τίποτα το πρωί να περπατούν στο βουνό του Σχιστού και το βράδυ στα στενά της Πλατείας Μερκάτη.
Τέλος μπορεί να αλλάξει μόνο από αυτούς που το όραμά τους είναι ένας  «Δήμος για Όλους».


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

5η Περιοδεία Συνδυασμού























13/3/2014

Άλλη μια περιοδεία του συνδυασμού μας πραγματοποιήθηκε σήμερα με επιτυχία.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Δημόπουλος και οι συνεργάτες του περιόδευσαν στην περιοχή του Σχιστού Κορυδαλλού και μίλησαν με τους συνδημότες μας.

Απόφαση του συνδυασμού και εντολή του κ. Γιώργου Δημόπουλου είναι τα στελέχη και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι να οργώσουν όλο τον Κορυδαλλό και να πάνε πόρτα- πόρτα και να συζητήσουν με τους δημότες της πόλης.

Ο Ενωτικός Συνδυασμός «Δήμος για Όλους» καταθέτει τις προτάσεις του και διεκδικεί για το Σχιστό Κορυδαλλού:

·        Ενίσχυση των μέτρων ασφαλείας για τους κατοίκους της περιοχής Σχιστού και Άνω Κορυδαλλού από παραβατικές ενέργειες.
·        Άμεση απομάκρυνση των καταπατητών από τα πρώην λατομεία και άμεση χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής για αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους αναψυχής σε αυτά.
·        Επίσπευση των διαδικασιών για οριστική λύση και ένταξη περιοχών στο σχέδιο πόλης, σύμφωνα με το υφιστάμενο ΓΠΣ (Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο).
·        Άμεση δημοπράτηση για την επαναχάραξη και ανακατασκευή της οδού Ποταμού από την Περιφέρεια Αττικής.
·        Επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου σε όλη την πόλη.

Γιατί σε αυτή την πορεία προς την νίκη,  οδηγός του συνδυασμού μας είναι ο ενημερωμένος πολίτης, ο υπεύθυνος πολίτης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ