Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Ανακοίνωση Για Αλλαγή Του Ωραρίου Στους Εργαζόμενους Του Δήμου.


2/11/2014

Δυο μήνες μετά την ανανέωση της θητείας τους, ήταν αρκετοί για τον κύριο Κασιμάτη και τους συνεργάτες του ώστε να αποκαλύψουν το πραγματικό τους «φιλεργατικό» πρόσωπο.

Το κλείσιμο μέσα σε μια νύχτα  της ΔΗΚΕΚ , του βρεφικού σταθμού και του ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ, που έστειλε αρκετούς εργαζόμενους στην ανεργία ήταν προφανώς η απαρχή των «μεταρρυθμίσεων» που επιδιώκουν να επιβάλουν και που απέκρυψαν έντεχνα προεκλογικά από τους πολίτες του Κορυδαλλού.
Τώρα επιδιώκουν να ανατρέψουν και μια από τις σημαντικότερες κατακτήσεις των εργαζομένων  στη τοπική αυτοδιοίκηση και στον δημόσιο τομέα που είναι το ωράριο.
Προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν το διακεκομμένο ωράριο (σπαστό) κάτι που ούτε ο νεοφιλελεύθερος υπουργός δημόσιας διοίκησης Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει τολμήσει καν να σκεφτεί. Η «αντιμνημονιακή» όμως στα λόγια, δημοτική αρχή ανοίγει την «κερκόπορτα» όχι μόνο για τον δήμο Κορυδαλλού και των εργαζομένων του, αλλά για όλη την αυτοδιοίκηση και το δημόσιο τομέα.

 Καλούμε τον κ Κασιμάτη και την πλειοψηφία του να μην το τολμήσουν!

 Επίσης καλούμε την ΑΔΕΔΥ , την ΠΟΕ ΟΤΑ, το σωματείο των εργαζομένων, αλλά και τις άλλες δημοτικές παρατάξεις να αντιδράσουν και να αντιταχτούν στις αντεργατικές αυτές πρακτικές που προωθεί η δημοτική αρχή.
Γραφείο Τύπου
Δήμος Για Όλους