Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Μήνυμα υποψήφιου Δήμαρχου Γιώργου Δημόπουλου.



2/05/2014 

Συνδημότες ,Συνδημότισσες
Η  ενεργός συμμετοχή του κάθε πολίτη στα προβλήματα του τόπου είναι επιβεβλημένη. Οι Δήμοι δεν είναι μόνο διοικητικοί οργανισμοί. Είναι και πολιτικοί οργανισμοί, με τους πολίτες να μετέχουν στα προβλήματα της πόλης και στις λύσεις τους.
 Ο προβληματισμός, οι ζυμώσεις γεννούν ιδέες και προτάσεις. Οδηγούν σε σχέδια που μπορούν να καταλήξουν σε πραγματικές λύσεις, για έναν δήμο με δυναμική, που θα αποτελεί πρότυπο δημιουργικής και ισορροπημένης ανάπτυξης σε όλους τους τομείς.
 Δεν επιθυμώ μια στείρα αντιπαράθεση που δεν οδηγεί πουθενά. Δεν ελπίζω σε μαγικά ραβδιά επίλυσης προβλημάτων και δεν είμαι δέσμιος οικονομικών συμφερόντων που εύκολα θα μου έλυναν τα προβλήματα  με το ανάλογο τίμημα. Δεν χρησιμοποιώ δομές του δήμου προκειμένου να υφαρπάξω πρόσκαιρους  ψήφους εις βάρος των δημοτών , αντιμετωπίζω κατάματα τα προβλήματα και ψάχνω να βρω λύσεις με τους συνεργάτες μου.
 Το μέλλον ανήκει στις επόμενες γενιές ανθρώπων, οι οποίοι έχουν πίστη και όραμα και είναι απαλλαγμένοι από μικροπολιτικές και προσωπικές σκοπιμότητες. Για αυτό λοιπόν έχουμε επιλέξει τον  δρόμο της ενημέρωσης των πολιτών του Κορυδαλλού πρόσωπο με πρόσωπο, διότι  οι νέοι άνθρωποι έχουν ανάγκη να μάθουν και να δουν τα προβλήματα από κοντά.
Σήμερα είναι η πρώτη μέρα που μοιράζεται το πρόγραμμα μας στις γειτονιές της πόλης, συνεπείς στην υπόσχεση που δώσαμε από την πρώτη μέρα ίδρυσης της παράταξης μας, δεν θα αφήσουμε γωνία και δρόμο που δεν θα επισκεφτούμε, δεν θα υπάρχει άνθρωπος που δεν θα μάθει για το πρόγραμμα μας και τις προθέσεις μας, όπως επίσης δεν θα αφήσουμε κανέναν συμπολίτη μας ανενημέρωτο. Για εμάς ο ενημερωμένος πολίτης είναι ο ενεργός πολίτης κι  αυτός που θα συμμετέχει στην επίλυση των προβλημάτων.
Πλέον διαβάζοντας το πρόγραμμα μας δεν μπορεί κανείς να πει πως δεν ήξερε, πως δεν είχε την δυνατότητα να συγκρίνει και να κρίνει τα προγράμματα όλων των συνδυασμών, όσων δηλαδή έχουν πρόγραμμα. Στις εκλογές του Μαΐου γυρίζουμε σελίδα, αφήνουμε πίσω  τα κακώς κείμενα της προηγούμενης δημοτικής αρχής και δημιουργούμε ένα δίχτυ προστασίας για τους συμπολίτες μας.
Σας καλώ όλους,  λοιπόν, να διαβάσετε το πρόγραμμα του συνδυασμού μας και να το κρίνετε πολιτικά και αυτοδιοικητικά. Εξάλλου είναι «φτιαγμένο» από εσάς τους ίδιους, από τις δικές σας προτάσεις.

Με φιλικούς χαιρετισμούς
ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ.