Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Συνάντηση Αρχιεπίσκοπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου με τον Γιώργο Δημόπουλο.





















6-5-2014

Σήμερα το πρωί συναντήθηκε  ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.κ Ιερώνυμος  με τον υποψήφιο  Δήμαρχο Κορυδαλλού  κ. Γιώργο Δημόπουλο,
 ο οποίος έγινε δεκτός από τον διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου,
 π. Χρυσόστομο Παπαθανασίου.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος  επισκέφθηκε τον Μακαριότατο προκειμένου να  ζητήσει  την ευχή και την ευλογία του, νοιώθοντας μεγάλη ευθύνη  ως υποψήφιος σε μια πόλη που ανήκει στις περιοχές της χώρας που δοκιμάζονται περισσότερο από την  οικονομική κρίση και έχει ως παράπλευρη συνέπεια την αποδόμηση θεμελιωδών αξιών της ελληνικής κοινωνίας.

 Η δημοτική παράταξη «Δήμος για Όλους», η οποία απαρτίζεται από νέους ανθρώπους, πρωτοεμφανιζόμενους στα πολιτικά δρώμενα, που σκοπό έχουν την δημιουργία μιας κοινωνίας στην οποία η αυτοσυνειδησία του κάθε πολίτη θα τον οδηγήσει στην πόλη του μέλλοντος.

Ο κ. Δημόπουλος δεσμεύτηκε στον Μακαριότατο πώς, από όποια θέση κι αν επιλέξουν οι δημότες να τους εκπροσωπήσει, η παράταξή του θα σταθεί στο πλευρό τους με την αρωγή της Εκκλησίας, σύμφωνα με τους διακριτούς ρόλους που υπηρετεί ο καθένας.

Το πολυσχιδές φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας πρέπει να στηριχθεί από όλη την κοινωνία, αφού ήδη επιτελεί σημαντικό πυλώνα στήριξης των δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας.
Η συνεργασία με την Εκκλησία που θα έχει  γνώμονα τον συνάνθρωπο , τον σεβασμό στο «πρόσωπο» σύμφωνα με την Ορθόδοξη ερμηνεία , επισφράγισε την σημερινή συνάντηση.

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε στον υποψήφιο καλή επιτυχία στον δύσκολο αγώνα του.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ