Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ. Καλοπήτα Ιωάννη





29/04/2014

 Ήρθε η ώρα όλοι μαζί, ενωμένοι, ο καθένας και η καθεμία μας, να αγωνιστούμε με μεράκι για την πόλη μας.  Αυτός ο αγώνας θα πρέπει να ξεκινήσει από τις γειτονιές μας και τις τοπικές κοινωνίες. Είναι καθήκον όλων μας, να δραστηριοποιηθούμε ενεργά, για να φέρουμε την αλλαγή πρώτα στο δικό μας Δήμο και να ανθίσει πάλι το χαμόγελο αισιοδοξίας σε κάθε έναν πολίτη.
 Η ένταξη μου στο συνδυασμό «Δήμος για Όλους» με επικεφαλής τον Γιώργο Δημόπουλο είναι μεγάλη μου τιμή, γιατί βρίσκομαι γύρω από μια ομάδα ανθρώπων με κοινούς προβληματισμούς. Είναι νέοι, ικανοί, έμπειροι, με όραμα & όρεξη για δουλειά.
Αυτήν την περίοδο κατά την οποία οι ηθικές αξίες έχουν γκρεμιστεί, οι θεσμοί αμφισβητούνται και η οικονομική κρίση πλήττει όλες τις ελληνικές οικογένειες θεωρώ, ότι όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας από εμάς ξεχωριστά, θα πρέπει να ορθώσει το ανάστημά του, να αναλάβει δράση και να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο. Να συμβάλει στην δημιουργία ενός Δήμου με κοινωνική αλληλεγγύη.
Με όραμα και ελπίδα για μια καλύτερη ζωή στη πόλη μας , για εμάς και τα παιδιά μας,  σας  καλώ να στηρίξουμε και να εμπιστευτούμε όλοι μαζί τον Γιώργο Δημόπουλο,  τον συνδυασμό του και τους  καθόλα αξιόλογους συνεργάτες του στις επικείμενες εκλογές.


.      
ΚΑΛΟΠΗΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Π.Ο.Σ.Τ