Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ. Χρυσολωρά Θεόδωρου





22/04/2014


Αγαπητοί

Φίλες και Φίλοι

Εργαζόμουν περίπου 20 χρόνια (1995 ~2014) στο Δήμο Κορυδαλλού.
Από τα χρόνια αυτά :
·        Τα 6 πρώτα (1995 ~2000) εργαζόμουν σαν οδηγός απορριμματοφόρου.
·        Τα 7 επόμενα ( 2000 ~ 2006) σαν Προϊστάμενος στη Διεύθυνση Καθαριότητας και Γενικός Επόπτης ( σε αποκομιδή σκουπιδιών και οδοκαθαρισμό ), συμμετέχοντας  παράλληλα  σε  σεμινάρια  «περισυλλογής και διάθεσης στερεών αποβλήτων».
·        Τα 4 τελευταία ( 2010 ~ 2014 ) σαν Υπεύθυνος των Τεχνικών Συνεργείων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
·        Από το 1999 έως το 2006 ήμουν Υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου (σεισμοί-χιόνια-πλημμύρες-φωτιές ) με συμμετοχή στο πρόγραμμα «Προστατεύω τον εαυτό μου και τους άλλους », της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας , με έπαινο από την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας.
·         Από το Δεκέμβριο του 1999 εκλέγομαι συνεχώς ανά 2ετία  μέλος του Αβάθμιου οργάνου του «Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου », καθώς επίσης και μέλος του Ββάθμιου οργάνου της ΠΟΕ ~ ΟΤΑ, έως το 2009 οπότε και δεν ξαναυποβάλλω υποψηφιότητα λόγω της επικείμενης διαδικασίας της συνταξιοδότησης.
Ως εργαζόμενος : Στα 20 περίπου χρόνια προσφοράς μου στο Δήμο, με τη συμπαράσταση των συναδέλφων εργαζομένων, από κοινού στοχεύαμε στη βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους Δημότες και την ανάδειξη του Δήμου σε μια Σύγχρονη και Ανθρώπινη Πόλη. Ζώντας το Δήμο από κάτω προς τα πάνω και με τα πιο πάνω στοιχεία, έχω ένα λόγο παραπάνω να μπορώ να κρίνω καταστάσεις και  να αναγνωρίζω ηγέτες ικανούς. Καθήκον του κάθε ανθρώπου είναι να ασχολείται με τα Δημόσια πράγματα και είναι μια επιλογή. Έτσι  κι  εγώ
Ως συνταξιούχος  πλέον πήρα την απόφαση και :
·        ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ : συνεχίζοντας τον αγώνα για ένα «ΔΗΜΟ για ΌΛΟΥΣ» κάτω από δύσκολες ομολογουμένως συνθήκες
·        ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ : στο πρόσωπο του υποψήφιου Δημάρχου τον ηγέτη, που όσο κανείς  γνωρίζει τα προβλήματα του Δήμου (εργασιακά,οικονομικά κ.λ.π.)
·        ΣΤΗΡΙΖΩ : τον Υποψήφιο Δήμαρχο Γιώργο Δημόπουλο ως «μπροστάρη» για  « ΕΝΑ ΔΗΜΟ για ΟΛΟΥΣ».

Χρυσολωράς Θεόδωρος
Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος
Συνταξιούχος-Πρώην Δημοτικός Υπάλληλος Κορυδαλλού