Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ. Μουσχή Νίκης





4/04/2014

Φίλες και Φίλοι,
Ονομάζομαι Νικολίτσα (Νίκη) Μουσχή και ζω στον Κορυδαλλό. Σπούδασα Κοινωνική Εργασία, εκπληρώνοντας  το όνειρό μου να προσφέρω στήριξη  και βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Ασκώ ενεργά το επάγγελμα της Κοινωνικής Λειτουργού τα τελευταία 15 χρόνια στις γυναικείες φυλακές.
          Ανήκω στα εκατομμύρια των ελλήνων που βιώνουν τη βίαιη και αδικαιολόγητη υποβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου. Η αγανάκτησή μου αλλά και η επιθυμία μου να συμμετάσχω ενεργά στις αποφάσεις που παίρνονται για την καθημερινότητα μας, με ώθησαν να υποβάλλω για πρώτη φορά την υποψηφιότητα μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές.
Με πίστη στον άνθρωπο αλλά και στο όραμα για μια καλύτερη και πιο ανθρώπινη πόλη, επέλεξα να στηρίξω το συνδυασμό «Δήμος για όλους» με υποψήφιο Δήμαρχο τον κύριο Γεώργιο Δημόπουλο.
 Ήταν μια απόλυτα  συνειδητή απόφαση που στηρίχτηκε στην σταθερή και μακροχρόνια πορεία του κύριου Δημόπουλου στα κοινά, στην ειλικρίνεια των προθέσεων του, αλλά και στην τόλμη του να επενδύσει σε νέους ανθρώπους, με όραμα και αγάπη για τον τόπο που ζουν.



                                                                           Νίκη Μουσχή
                                                              Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
                                                                    Κοινωνική Λειτουργός