Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ. Πιπεριά Παύλου

                                                                                                        08-03-2014
 


 Στις σημερινές δύσκολες εποχές που περνάμε, σε μία πραγματικότητα που όλοι επιλέγουν να παρακολουθήσουν τα γεγονότα και τις εξελίξεις από απόσταση και με στάση κριτικής, εγώ επιλέγω να ασχοληθώ με τα κοινά και να πάρω μέρος ενεργά, προσπαθώντας να διαμορφώσω κι εγώ τις εξελίξεις στο Δήμο μου.



Επέλεξα λοιπόν να συστρατευθώ με  έναν Συνδυασμό που αποτελείται από νέους ανθρώπους, γεμάτους με αγωνία και προβληματισμούς για το μέλλον αυτής της πόλης.

Δραστηριοποιούμαι χρόνια στον αθλητισμό, πρώτα ως ποδοσφαιριστής και τώρα από τη θέση του Προπονητή των Ακαδημιών της Προοδευτικής, αλλά και της Αντρικής Ομάδας.

Αυτή η ενασχόληση μου με τα παιδιά και τους νέους με έμαθε να αγωνιώ για το μέλλον των ανθρώπων και με γέμισε  με ενδιαφέρον για όλους εμάς που ανήκουμε σε αυτόν τον ιστό της πόλης.

Ακριβώς για αυτούς τους λόγους, τάσσομαι με την παράταξη «Δήμος για Όλους» και τον επικεφαλής κ. Γιώργο Δημόπουλο.

 Έναν άνθρωπο που γνωρίζει την τοπική Αυτοδιοίκηση και την πόλη του Κορυδαλλού καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον και έχει ψηλά στην πυραμίδα των αξιών του τους  νέους και τον αθλητισμό που χρόνια τώρα υπηρετώ και αγαπώ.

Για αυτό, λοιπόν , σας καλώ όλους μαζί να συμμετέχουμε και να δραστηριοποιηθούμε, ώστε να αποκτήσει ο Κορυδαλλός και οι νέοι του τη Δημοτική αρχή που τους αξίζει.


Φιλικά

Πιπεριάς Παύλος

Αθλητής-Προπονητής Ακαδημιών Προοδευτικής
Βοηθός Προπονητή Αντρικού Τμήματος