Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Ολοκλήρωση του πρώτου Κύκλου των περιοδειών.















 24/03/2014

Με την περιοδεία μας στην περιοχή του Άνω Κορυδαλλού την Παρασκευή 21-03-2014 και την επίσκεψή μας στα καταστήματα του Κορυδαλλού, της οδού Ταξιαρχών το Σάββατο το πρωί κλείσαμε τον πρώτο κύκλο περιοδειών σε όλη την πόλη.
Μία από τις προτεραιότητες που εξαρχής είχαμε βάλει ήταν η άμεση επαφή μας με τους πολίτες του Κορυδαλλού, ώστε πρώτα να μάθει όλος ο κόσμος την πρόθεσή μας να κατέβουμε στις επερχόμενες εκλογές με το Ενωτικό Ψηφοδέλτιο « Δήμος για Όλους»  και δεύτερον, όλοι οι νέοι υποψήφιοι να συμμετέχουν σε πρωτόγνωρες για αυτούς επαφές με τον κόσμο και τα προβλήματα της πόλης. Δίνοντας τους ως Συνδυασμός απίστευτες εμπειρίες και γνώσεις για την πόλη. Μια πρώτη φάση, απόλυτα επιτυχημένη ως προς τους στόχους του Συνδυασμού.
Μέσα από αυτόν τον κύκλο γνωρίσαμε την τεράστια αποδοχή του κόσμου και αναγνώρισαν τη μοναδική προσπάθεια που γίνεται από πλευράς μας να γίνουμε γνώστες των προβλημάτων που έχει ο Κορυδαλλός.
Είναι ήδη γνωστό ότι ο ίδιος ο Γιώργος Δημόπουλος με τους νέους συνεργάτες περπάτησαν όλη την πόλη του Κορυδαλλού. Η συλλογή εμπειριών από αυτές τις περιοδείες θα μας φανεί χρήσιμη για την οργάνωση του δεύτερου κύκλου περιοδειών που θα ξεκινήσει  από την επόμενη εβδομάδα για να εισπράξει τον σφυγμό και τις ανάγκες των πολιτών, ώστε να συμμετέχουν έμμεσα στη δημιουργία του προγράμματος του Συνδυασμού που σύντομα όλοι οι πολίτες θα κρατούν στα χέρια τους.
Ως Συνδυασμός θέλουμε να δηλώσουμε ότι προτεραιότητα για εμάς είναι οι ανάγκες των συνδημοτών μας , αυτές θα υπερασπιστούμε και για αυτές θα συγκρουστούμε με όσους θεωρούν το Δήμο βιλαέτι τους. Δε θα μπούμε σε στείρες αντιπαραθέσεις και κάθε στιγμή που θα υπάρχει ανάγκη να καταθέσουμε την άποψή μας και να έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο του Κορυδαλλού, αυτό θα γίνεται με υπογραφή του «Δήμος για Όλους».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ