Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Δήλωση Στήριξης κ. Θεοφιλίδη Φίλιππα



Συνδημότισσα- Συνδημότη
Στις εποχές που ζούμε γνωρίζεις ότι θα πρέπει να δοθεί η εκκίνηση για τις πραγματικές και ουσιαστικές αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση, μια τοπική αυτοδιοίκηση που θα πρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα και κυρίως πέρα από κάθε κομματικό και προσωπικό όφελος και με μοναδικό κριτήριο την προάσπιση των δίκαιων αιτημάτων των δημοτών.
Είμαι και εγώ ένας ενεργός πολίτης που καθημερινά ανησυχεί για το αύριο, που μπορώ, που γνωρίζω, που θέλω να προσφέρω στην πόλη.
 Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα ο Δήμος μας να αποκτήσει μια νέα δημοτική αρχή που να απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όραμα και στόχο έναν άλλο Κορυδαλλό, πιο δημιουργικό πιο ανθρώπινο.
Για να συμβεί αυτό,  επέλεξα να συμπορευτώ με τον Ενωτικό Συνδυασμό
 «Δήμος για Όλους» στο πλάι του Γιώργου Δημόπουλου. Στο πλευρό ενός ανθρώπου που ξέρει την τοπική αυτοδιοίκηση, που γνωρίζει την πόλη και τα προβλήματά της και που έχει  τις ίδιες ανησυχίες με εμένα. Γιατί μπορεί κανείς να προσφέρει στην πόλη του,  όταν  κινείται σε αυτήν,  όταν γνωρίζει τις αξίες της και όταν έχει όρεξη για δουλειά κι ο επικεφαλής του Συνδυασμού μας είναι ένας από αυτούς!
Σε καλώ, λοιπόν,  να πορευτούμε όλοι μαζί  σε αυτόν τον ανιδιοτελή αγώνα, σε αυτό το όμορφο ταξίδι με μοναδικό σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητάς μας, με όραμα και αξίες.
 Έλα να χαράξουμε νέους ορίζοντες στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Θεοφιλίδης Φίλιππας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
 Υπάλληλος ΕΛΤΑ-Προϊστάμενος Κατ. Κορυδαλλού 2