Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Εκδήλωση Ε.Κ.ΠΟΙ.ΖΩ



27/01/2014

Οι δημότες του Κορυδαλλού τίμησαν με την αθρόα συμμετοχή τους την εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν:
 ο Ενωτικός Συνδυασμός Κορυδαλλού «Δήμος για Όλους»  και
η « ΕΚΠΟΙΖΩ»  με θέμα  «τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τους πλειστηριασμούs» τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014,  στο Πνευματικό Κέντρο Κορυδαλλού «Μελίνα Μερκούρη», στην  αίθουσα «Πλειάδες».
Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και στο καλωσόρισμά του ο επικεφαλής της παράταξης και  υποψήφιος Δήμαρχος Γιώργος Δημόπουλος, επεσήμανε ότι από τις κύριες προτεραιότητές τους είναι τα προβλήματα της κοινωνίας. Η Δυτική Αττική μαστίζεται από την ανεργία, την φτώχεια, την ακρίβεια, έρχονται τώρα και οι πλειστηριασμοί να δώσουν το τελικό χτύπημα. Η στενή συνεργασία με την ΕΚΠΟΙΖΩ με τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» θα επιχειρήσει να ανακουφίσει με τη σταθερή παρουσία της στον Κορυδαλλό τους υπερχρεωμένους καταναλωτές, δίνοντάς τους νομικές συμβουλές κι όχι μόνο.
Οι δημότες έμειναν μέχρι τέλους της εκδήλωσης, θέτοντας ερωτήματα.
Η δέσμευση της συνέχισης της συνεργασίας αυτής θα έχει μορφή και δυναμικών συντονισμένων κινητοποιήσεων που θα εμποδίζουν το ξεπούλημα της περιουσίας, αποτρέποντας τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις με την παρέμβαση της ΕΚΠΟΙΖΩ και του Ενωτικού Συνδυασμού «ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ».
 Οι Ομιλητές  που πλαισίωσαν την εκδήλωση ήταν οι:
*    κ. Ελένη Αλευρίτου- Πρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ.
*     κ. Βίκτωρας Τσιαφούτης- Νομικός Σύμβουλος της ΕΚΠΟΙΖΩ-
*     κ. Γιώργος  Δημόπουλος- επικεφαλής του Συνδυασμού και υποψήφιος Δήμαρχος Κορυδαλλού
*     κ. Θάλεια Χούντα- Κοινωνιολόγος – Δημοσιογράφος
Ενημέρωσαν τους παρευρισκομένους για τη νομοθεσία που ισχύει σχετικά με τη ρύθμιση οφειλών προς τις τράπεζες και την προστασία από τους πλειστηριασμούς. Συγχρόνως παρουσίασαν εναλλακτικές προτάσεις, για το φλέγον αυτό ζήτημα.
Κλείνοντας την εκδήλωση ο κος Γιώργος Δημόπουλος τόνισε ότι το συγκεκριμένο πρόβλημα εντάσσεται στην γενικότερη πολιτική που εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια στον τόπο μας.
Επεσήμανε ότι πρέπει να αντιδράσουμε για την καλυτέρευση της ζωής μας και του μέλλοντος  των παιδιών μας. Αυτά μπορούμε να τα πετύχουμε μόνο μέσα από την ανατροπή των πολιτικών που εφαρμόζονται και απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνει η ανατροπή αυτή είναι ο αγώνας κι η ενότητα στη βάση των προβλημάτων που μας απασχολούν.
 Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης ήταν η ιστοσελίδα dialogoi.gr


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ