Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2014

Ηχηρό μήνυμα Δημόπουλου!!





Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014, ο Ενωτικός Συνδυασμός  Κορυδαλλού «Δήμος Για Όλους» με επικεφαλής τον Γιώργο Δημόπουλο,  έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και ταυτοχρόνως πραγματοποίησε τον αγιασμό των γραφείων του συνδυασμού στην Πλατεία Ελευθερίας.
Τα γραφεία του συνδυασμού ήταν κατάμεστα από πλήθος πολιτών, που θέλησαν να δώσουν το παρόν τους στην ενωτική για την πόλη μας  προσπάθεια. Το πεζοδρόμιο της πλατείας ασφυκτιούσε από τους δημότες, που κατέφθαναν, για να συγχαρούν τον κ. Δημόπουλο για το δυναμικό του ξεκίνημα
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Δήμος Για Όλους», κ. Γιώργος Δημόπουλος, φανερά συγκινημένος από την αθρόα προσέλευση φίλων και κυρίως απλών Κορυδαλλιωτών, δήλωσε πως οφείλει να εργαστεί σκληρά για την ανόρθωση του Δήμου και συνέχισε προσθέτοντας, πως οφείλει να πράξει, όπως και κατά το παρελθόν, τα δέοντα, ώστε ο Κορυδαλλός να γίνει η πόλη - πρότυπο, που τόσα χρόνια μοχθεί για αυτό.
 Επιπροσθέτως τόνισε, πως για να έρθει το υγιές μέλλον έχουμε χρέος να στραφούμε προς την νεολαία. Είπε χαρακτηριστικά: «ήρθε η ώρα της μετάβασης στο μέλλον».
Καθόλη τη διάρκεια της εκδήλωσης δίπλα του ήταν η κ. Μερόπη Κατσάνου – Κουτσοδόντη, επικεφαλής της 16χρονης Πόλης, πρώην υποψήφια δήμαρχος και δημοτική σύμβουλος Κορυδαλλού και υποψήφια στον ενωτικό συνδυασμό του Γιώργου Δημόπουλου.
Σημαντικό είναι να αναφερθεί και το μήνυμα που έστειλε ο κ. Ιωάννης Χρυσάγης, με το οποίο δήλωνε πως λυπάται πραγματικά που δε μπόρεσε να παρευρεθεί στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συνδυασμού, αλλά τόνισε πως θα είναι  κοντά στον κ. Δημόπουλο και τον Συνδυασμό, μέχρι το τέλος, γιατί πιστεύει ότι ο κ. Δημόπουλος είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ για τον Κορυδαλλό και τάσσεται στο πλευρό του στον αγώνα,  για την ανατροπή του κατεστημένου.
Ο Γιώργος Δημόπουλος, βέβαια, πλαισιωνόταν και από τα υπόλοιπα μέλη του  συνδυασμού. Άνθρωποι αξιόλογοι, πρόσωπα από τον επιστημονικό και επιχειρηματικό χώρο, αλλά κυρίως άνθρωποι νέοι, γεμάτοι σφρίγος και αγάπη συστρατεύθηκαν για έναν Κορυδαλλό, πιο ανθρώπινο. Είναι γνωστό άλλωστε, πως ο Γιώργος Δημόπουλος θεωρεί ως κινητήριο μοχλό της αλλαγής, τη δύναμη των νέων προσώπων.
Κλείνοντας, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους αγαπητούς μας φίλους, που με την παρουσία τους στήριξαν την προσπάθεια του Γιώργου Δημόπουλου, για τη μεγάλη αλλαγή. Την εκδήλωση λοιπόν τίμησαν, ο κ. Στέφανος Χρήστου, Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, ο κ. Λεωνίδας Αθανασιάδης, Εντεταλμένος Περιφερειακός σύμβουλος σε θέματα Ε.Σ.Π.Α, οι δημοτικοί σύμβουλοι  κ. Νίκος Χουρσαλάς και ο κ. Πρόδρομος Ζαχαρόπουλος, πρώην Δημοτικά στελέχη, εκπαιδευτικοί, εκπρόσωποι του αθλητισμού, αλλά και διάφοροι φορείς της πόλης δήλωσαν με την παρουσία τους, τη στήριξη τους στον υποψήφιο Δήμαρχο Κορυδαλλού,  Γιώργο Δημόπουλο.